Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Low
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nek dodju gadovi u BiH, lako im se kukcit po americkim finim cesticama i svom tek asfaltiranom dvoristu....aj nek voza po nasim cestama jos os habzburske monarhije haha :D
Hahaha, i da prodju ulicom do Soline u Tuzli, gdje ja zivim Smile

nenad Wrote:

ne do bog nikom Smile

nije bas ni kod njih tako divno kad vidis slike od ljudi koji su tamo bili promjenis misljenje , a tek Kanada tako je posebna prica rupa ko u Bosni

tibor987 Wrote:
nek dodju gadovi u BiH, lako im se kukcit po americkim finim cesticama i svom tek asfaltiranom dvoristu....aj nek voza po nasim cestama jos os habzburske monarhije haha :D

ama kad mogu neka uzivaju,i ja i ti da mozemo zar nebi ? Icon_biggrin

nenad Wrote:

jasta vala, nema ja mislim goreg dijela ceste u Tuzli, nego onog od Brcanske do Soline...

Svaki od njih na satu ima predjenih mozda 5km,dok ulaze u kamion i izlaze iz njega...ako i to mogu uopsteIcon_winkIcon_biggrin
ma dobri su oni ali ja preferiram auta koja se mogu vozit a  ne samo da hodaju od izlozbe do izlozbe Smile
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13