Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Dobra muzika na prodaju...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo kod mene jaran se odlucio da proda muziku pa ako ima ko zainteresovan nek se javi,a komponente su sljedece:

Renegade pojacalo 4 kanala 1600W
2 x Sony explode subwooferi u fabrickoj kompres fiberglass kutiji
Te Alpine pojacalo 4 kanala 360W staro samo godinu dana

Evo slike(izvinjavam se zbog kvalitete slikano je sa VGA kamerom):

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
Koliko je sta kesha?
komplet sve je 650 marki,a neznam tacno kolko je sta odvojeno.To bi moro pitat,al ako ima nesto posebno od muzike da te zanima ti reci pa cu ti javit.
i ja sam zainteresovan za pojacala, pitaj kolko je koje para odvojeno, posto od woofera kontam pioneer uzimat...
Ej ljudi ja sam se malo zeznoIcon_redfaceIcon_redfaceIcon_redface
nije 650 marki vec je 750 marki s tim da kad bi neko sve kupio,onda bi kao
zadnja bila 650.Nismo se bili razumili.Uglavnom ovakve su cijene:
(ja iskreno mislim da se ovdje moze MALO i cjenkat,al u granicama normale)

Renegade 300 marki
alpina 150 marki
kutija 300 marki

znaci to su cijene za odvojeno kad se kupuje, a kad bi neko htio kupit sve zajedno
onda bi bilo sve 650 marki. Eto tako pa ako neko bude htio nek se javi.Uglavnom sve
je dobro ocuvano,veoma malo koristeno,i izgleda jbg dobro stvarno.Ova kutija je da
izvinete do jaja.Ja sam mislio sebi da je uzmem,al kod mene dvije 10" a u kitiji su dvije
12",pa bi tu bilo i prepravljanja i sta ja znam,pa nisam htio s tim da se igram ko da nije
dosta ova kozna kutija sto sam sebi vec napravio hehe.

Imam i ja svoje kenwood pojacalo sto prodajem 1200W cijena je 250 marki 2 kanala
refresh
ljudi nova cijena. Alpine otiso. Renegade je 280 a kutija 250 KM.
Reference URL's