Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Drifteri wannabe
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
JA :

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

tepSIJA :

LP
ovo je samo za CRANK-a specijalno izdanje... mi smo seljaci jer nemamo vrbanju ni interex, al driftati znamo :D hahaha
ma crank je seljak za drifta sta on zna.. :D

sta ti se ono ugasi auto qme :P
eo i jedna umjetnicka slika :P

blago vama pa imate snjega i mozete prosipat zimske radosti...u nas -1 stupanj cijeli dan, ali ni pahulje jedne jedine....
tibor987 Wrote:blago vama pa imate snjega i mozete prosipat zimske radosti...u nas -1 stupanj cijeli dan, ali ni pahulje jedne jedine....

jbg tako ti je kad zivis u Mostaru Icon_mrgreen preseli se Icon_cool
poz
:P :P :P mi imamo sneg vi ne :D hhihihihihi

mi driftamo vi NE ... hihih

mi imamo stazu Touge battle /(zvanu Kozara drift nazvana po meni ) vi NE hihihh ::D
hahah
nemate jedno a volili bi da imate SUNCE nebi se mjenjo za tu maglu nema šanse pozz ekipa neide vam baš ovo driftanje
dadao_style Wrote:nemate jedno a volili bi da imate SUNCE nebi se mjenjo za tu maglu nema šanse pozz ekipa neide vam baš ovo driftanje

mislis da nemamo sunca ? Icon_wink
a ovo sam ja iz zajebancije postavio ... tako da nisam ovo stavio da bi ocjenjivale driftanje.. a i vidis naziv teme " drifteri wannabe" na samom pocetku vidis da je zajebancija.
a na jednom vam zavidim ... na pisti Icon_mrgreen Icon_cool

poz Icon_wink
nije ni pista kao nekada ali opet valja previše je grbava
dadao_style Wrote:nije ni pista kao nekada ali opet valja previše je grbava

mah dobra je ona.. cim se odrzava SR na njoj , mora valjati.
ne valja pista, mislim moze se voziti po njoj bez vecih problema,ali dok dodjes do nje po kozjem putu raspadne se auto hehe :D
tibor987 Wrote:ne valja pista, mislim moze se voziti po njoj bez vecih problema,ali dok dodjes do nje po kozjem putu raspadne se auto hehe :D

i to sto kazes Icon_cry , al jbg... valjda ce sta uraditi povodom onog puta do piste.

LP
Reference URL's