Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ovo morate pogledati Corsa OPC vs Golf 2 G60...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
al nije fazon u tom tibor.... zamisli ovo... (samo primjer ne shvati me pogresno)...
ti si neki Lafat i kupio novu OPC ona ide , leti , ubrzava samo tamo WOW... al dodje golf DVA i otrese te :D ihihihi koji feeling... e LUD FEELING koji se ne moze kupit !
I to je beze vala, ja ovamo dao 40.000 za Corsu, a ti dvicu npr. uzeo za 5000-6000 i pobjedjujes me... djaba kad ovi serijski konji nisu jaki k ovi tunerski Icon_mrgreen
heheh da i ta ima mjesta (H)
Nidje veze, ko da nema golfa sa klimom
Svaka cast opelu, i o ukusima se ne raspravlja, ali u mnogim segmentima nije dorastao..

C_A_T_T_O Wrote:
Svaka cast opelu, i o ukusima se ne raspravlja, ali u mnogim segmentima nije dorastao..

izvini molim te sta je od vw doraslo 2.0 16V motoru ili 2.0 16V turbo?? mozda G60 da naravno , pogledaj malo pa reci sta je 2.0 16V C20xe motor ili C20LET evo ti oznake pa pogledaj na google, samo nesto ovaj 2.0 16V je isao u mercedesa 2.5 16V naravno sa doradama ali to je to bmw M3 E30 ford coss. itd....

Corsa OPC je mladja 15 godina od Golfa, što samo potvrdjuje dominantnost VW-a.
I šta je to 2.0 16V motor ??? Turbo svaka čast, ali ova 2.0 16V mi nikako nije nešto koliko ga raja dižu u nebesa.. Taj motor, 2.0 16V u Calibri uopšte ne daje rezultate tako dobro kao u Kadet-u zato što Kadet ima oko 900 kg kad izadje iz fabrike.. Poslije 5 i više godina to spadne na 800 :D .. Itd itd, imao bih toliko reći, ali neću da ljudi pomisle da sada nešto ne gotivim opel, ovo ono:D :D :D :D ..
Ja sam samo dodao činjenice, realne i tačne... Pozz :D :D :D
hoces link gdje golf 1 gti uzima golf 4 gti??????? toliko o revoluciji i napredovanju , a nek corrado 2.0 16V ide strasno nidje veze ali ovo ode daleko , nego kako fiat?
Hehhehehe znao sam ja da ćeš se ti odmah upaliti Icon_mrgreen ..
Gdje si Mickey legendo ??? Nemoj se ti ljutiti, paša moj... Koji Corrado ide uopšte Icon_mrgreen, pa ni 16V ni G60 nisu tako brzi... Mislim, brzi jesu ali ne i dovoljno...Teško je to brate... A Fiat ko Fiat, čekam srijedu da ga vozim kod Hote na dijagnostiku, nešto mi ne ide baš za 220 KS. Icon_cry
Da se nije ulijenio..... ako radi ko sat a ne ide....
ma pustite Alena zao mu ga stisnuti kako treba Smile
hehehehe ja ne znam kako mu to uspjeva Smile kod mene na satu tek 114 km jadnih a vec 3-4 puta sam ga nabijo 200-210 km/h Smile reko da se ne ulijeni Smile
treba ga drzati u formi redovno Smile

HuKa Wrote:
sve zavisi koja je max brzina corse a koja golfa.....Al ja mislim da bi trebala bit max brzina corse od 240-250 km/h

Mislim da top speed od Corse ne prelazi 220kmh
Daleko je njoj 240-250kmh

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13