Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: VR6 DREAM
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

dragan Wrote:
PA CU TI!na koradu koji ide 200 kmh pritisak na onaj mali rep.mislim vjetra je 60kg.sto znaci dodatnu stabilnost.na cesti.ja sam imao priliku svoga golfa vozit preko 230 i taj rep cini cuda koliki je pritisak i koliko je bolje drzanje ceste.vjeruj kolega.vecinu spojlera ljudi kace na auto a nema niku svrhu.nisam jedan od njih.pozzzzz

ne bacaj nam bombe Icon_mrgreen

i zaboravih napisati da je lijep golf i dobra masinerija
Odlican Golf,ruzan spojler na gepeku ali ako ima funkciju ok mada ga ja nikad nebi stavio.Pozdrav
svidja mi se golf , kad bi mogo jos nac prednje farove od reli golfa . a zasto nebi mogo ic 230 kad obicni gti ide 200

dragan Wrote:
ja sam imao priliku svoga golfa vozit preko 230

na ovo sam mislio da je bomba..

Dobar auto, dobar motor, lijepa boja..
Moj GTI je po satu išao 230, tako da VR-u nije problem ići koliko piše..
P.S. dobro došao

Alen_P Wrote:
P.S. dobro došao

ljudi uozbiljite se Smile

koji si kilometar sat spakovao?
fina dvica
jesi li vozio 402?, koje vrijeme pravi

edo_16v Wrote:

Alen_P Wrote:
P.S. dobro došao

ljudi uozbiljite se Smile

Ozbiljan sam... Opet naglašavam da je toliko sat pokazao,a fabrika mu je napisala da ide oko 210 na cirka 5000 RPM.. A gdje su još 2000 ??? Icon_biggrin

fakat 1.9 tdi ide 195 (po prospektu) a da maltene 3 litra i 6 klipova nemogu 250 jbg
po mom misljenju nije bas brzina ni u pitanju Smile nego nepotizam i pokusaji da se bude u centru paznje ....

kaze momak da ide 250 pa nek ide i 300 njegova stvar ...

HuKa Wrote:
@Dragane lakse ti je sa mnom ti i ja na auto putu pa te ja sacekam na 250 km/h pa da vidim kolko ti laze sat....

nisi fer hukicu, kad si ti dizo vr-a sto je sad kod ede ... drugacije si pricao ... da je mazda sila jest ... ali ... stipu momka .)

tema je opet otkljucana, izbrisano je 34 posta off-a.
Svaki naredni post nevezan za temu bice sankcionisan trajnim banom.

Pozdrav

TOPIC VR6
Pages: 1 2 3 4 5 6
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13