Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: kupanjeee
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo danas sam malo golfa,(cjeli dan) cistio , bio je katastrofa,nakon 12 dana hehe

[attachment=499]
[attachment=500]
[attachment=501]
[attachment=502]
[attachment=503]
I evo ga cist ko suza

[attachment=504]
[attachment=505]
[attachment=506]

Anais Wrote:
Joj moj skodilak je neprijemtan vise kolko je prljav gledam danas prednje felge one celicne sloj crnine od kocenja sto se stvara ubi boze :D

hajde ba ne brini bit ce jos lijepih dana. brate u praonicu da se vise ne brines.Icon_wink

Fino si ga enesee opro skroz, sutra ce se i ovi razletiti u subotu okupljanje Icon_lol
ajoj meni uzivancija samo kad ga vidim haha,trebo sam ga i ispolirati al sam preumoran bio...i neka kad vide bice sutra pranje u sviju haahIcon_biggrin
Tu gdje se okupljamo ima ti praonica odma, koja subotom opere pola auta sa okupa Icon_lol
jel nam dolazis na okupljanje u subotu enese...Icon_razz
P.S-da zivim u kuci ja bi cesce prao auto nego sebeIcon_razz
Super si ga oprao ... dobar ti Golf jos bolji bi bijo da mu nabacis dobre felgice ....

P.S : jeli jos neko kupao auto ?? heheh ....
ako budem imao vremeka kasnije idem kupati i ja autic .... bice koja slike Smile

SeEn_BoSs Wrote:
Super si ga oprao ... dobar ti Golf jos bolji bi bijo da mu nabacis dobre felgice ....

P.S : jeli jos neko kupao auto ?? heheh ....
ako budem imao vremeka kasnije idem kupati i ja autic .... bice koja slike Smile

hehe hvala,imam borbet alu felge 185/50 r14,
a na ljeto ako bog da ce sjesti oz racing superturismo 15-ke

ovo su sad za sad preko zime obicen celicne 14-ke eskimo
Evo jos jedno kupanje ... al bilo je na brzinu Smile

......................................................................................................

E ja svoje auto samo iznutra perem ovih dana...
Iznutar cu sutra ako Bog Da ... Smile
fin passat,felge su za 10
Hvala Enese ! Wink
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13