Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Project!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nakon sto sam vidio par radova od Lige odlucio sam mu uskoro predati svoje farove...Ali sam u dilemu,pa bi trazio vase misljenje,da li sa postavim samo angel eyes prstenove ili da farove uradim u crno i postavim zajedno i crne kristalne zmigavce...tako da bi sve bilo u kompletu ili da ostavim farove kakvi i jesu i samo uradim angel eyes...
A E ce da mu sjedne bez obzira ostavio zmige crne ili ne,al bas ce biti fino ako uradis Wink.....
zavisi sta hoces da postognes, ako ides na luxuzniji i "skuplji" izgled stavi samo angel eyes, ako ides vec na sportski stih obavezno u crno zbog kontrasta...
po mom ukusu crni farovi...izgledaju extra...Icon_cool
ja bi sebi stavio u crno drugar, ali opet ja imam crni auto...najbolje to malo pogledaj na kompu kako bi izgledalo pa odluči sam...
Obavezno matiraj...pogledaj kako je meni uradioWink
sve je to extra,meni su ovi crni farovi zakon,ali nadam se da imaš garažu...
Momci,da li se ikako u Bih moze nabavit ovaj nastavak za prednji bumper za mk4....a i zadnji..Obisao sam do Hercegovine 20 mjestaIcon_rolleyes
Ma nema ti Liga pojma... Icon_mrgreen

Crno drug definitivno...
U crno odradi farove,super ce izgledatiIcon_cool
Pozz
u crno brate samo u crno
u crno ih odradi i sigurno ce biti extrica vec sam vidjao takve farove izgledaju pravo mocno
Obavezno u crno-ja sam za,super ce ti izgledat.
moj je izbor farbanje u crno
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13