Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: NOVA VOZILICA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo dosao drugi autoo
malo da se golf odmorii
sada cu jedno vrijeme ganjati forda Icon_biggrin
evo par slika
oo fin fordic,izgleda jako ocuvan
dobar fordic, neobicna boja, mogao bi se fino srediti..
jel ovaj samo za ganjanje ili za testiranje u sredjivanju hehe ? :D

Fin fordek, dje nadje ovu eurocream unutrasnjost ? :D
..evo jos jednog fiesta drivera...Smile....dobra je limarija ...vidi se da je ocuvan...daj samo zamjeni prednje zmigavce s prozirnima....(nisu skupi Wink)
fin autic nema sta samo si ove slike trebao staviti u jedan post
13 godina a 70k kilometara....hmmmmm....cudno mi malo to Smile
Nek je sa srecom, samo nemoj vise koristiti prosto prosirene receni: ˝koji vise nije moga vise voziti....˝ hehe Icon_mrgreen

Igor031 Wrote:
auto je kupljen od penzionera koji vise nije moga vise voziti....
pređenih 70000km a 94 godina proizvodnje
očuvan je ajme
nema ogrebotinu....
ko da je bio kod neke picajzle
platio ga 6000kn=1500maraka
a sto se tice sređivanja bit ce tu svega
samo polako

bas nebi rekao da 1994 god...nisi malo krivo napisao??mislim da na autu ima par sitnica koje pokazuju da je auto 1990-1992.god....max 1993...al 1994 nije sigirno ako su svi djelovi na njemu original....a kod fiesti nemozes se bas pouzdati u brojcanik na km/h satu jer ima samo 5 znamenki ap moze biti 70 000,170 000 ,270 000... kmWink a i cudno sto nema hrdje jer zna izbijati po zadnjim rubovima i oko cepa rezervoara...al ok mozda je stvarno dobro ocuvan i garaziran...

...i pokoju banderu hehe....zezam se samo, nek te sreca prati sa autom, gdje god krenuo...Wink
Neka je sa srecomIcon_wink
joj gde ga nadje tako jeftino,dzabe,i ja bih hteo naci neki jeftin autic da ga malo radim,a i bas takav od nekog penzionera koji nije drkan u zivotu,bas je lijep
Joj Fiesta !
Ja sam davno vozila Fiestu al 88. god. i bila mi je super. 75 ks ko i ovaj sada ali je ta letila za razliku od ovog a i serijski je imala jako lijepe felgice i spojler i baš mi je bila super.
Šta planiraš raditi na njoj ?
fina fiesta
a sto se tice kilometraze moguce je.... i moj R5 kad je kupljen presao oko 80000 a 91 godiste Icon_mrgreen Icon_mrgreen
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13