Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
Obratite paznju na tablice...
Ev jos jedan, isti Punto...
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
drug taj punto je iz Srebrenika
I ja sam ga vidjao po Tz, blesava boja

Dobri su mu ovi farovi... a i prvi klipic je moglo bih se reci profesionalno osmisljen 
da ga vidis unutra ima 1000 nekakvih satova ne zna ni on koji je za sta. punto je extra odradjen al mi se ne svidja boja.vise je nesto zenska boja a musko ga voza al opet svako ima svoj ukus
Pa i meni je malo boja, da je barem tamno ljubicasta...
bolja ja bila prosla boja bio je pola crn a pola silver. gornji dio je bio silver boja a donji crna.
Daleko najjaceg Punta mk1 sam vidio ove god kad sam vozio OSV Banovici-Brcko, crni, zatamnjeno sve ukljucujuci i sajbu ako se ne varam, stopovi crni se uklapaju kao da ih nema nazad, pragovi integrisani u limariju pokitani kao da je iz jednog dijela, prodavao se tad.....ma ne da je lijep, gledat u sebe ne da, AZEV 15ke il 16ke ne sjecam se, uglavnom....vrh!
ma sredjuju ljudi kad imaju pare. i ja imam volju al nemam para hehe

shuti, da ne pocinjemo zalopojke sad

fin ovaj puntich, unutrasnjost dobro odradjena, samo boja.....al opet svako iam svoju furku heh...
GreenDevil Wrote:ma sredjuju ljudi kad imaju pare. i ja imam volju al nemam para hehe
Isti smo, haha... volje na bacanje, a nigdje para 
promijenice on boju mozda iduce godine kad mu ova dojadi hehe ima covjek para prodaje neku robu ima i auto kozmetike nesto njegova radnja se nalazi u spionici kod srebrenika
Ma nesto sam bas danas kontao, ne bi bilo zanimljivo inace da imas para na bacanje, sve kupis odjednom, odradis i...sta onda? Gdje je ceif tu

Neka malo