Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Konacno par slika moje Bembare
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Negativnih nema sve su pozitivni Smile
Bemve je drama Smile Mozda bi bilo bolji bez ovog krilca. Sem felgi i spustanja ovom autu vishe nista nije ni potrebno radit Smile

Poz.
Extrica, mada najvise mi je za oko zapala unutrasnjost automobila...
Po meni negativan je vadjenje originalnog radija i stavljenje ovog sarenog...nije to brate za BMW-a, to je za golfova i tih sranja...obrve nisu lose, al nisu po mom ukusu...ostalo je sve pozitivno Wink
Bembara je zmaj. Samo felice i to je, kultura Wink
pravi bimer Wink
Odlican BMW ,unutrasnjost mi se najvise sviđaIcon_cool
PozzIcon_wink
Sta rec BMW je BMW super ti je auto,sto kazu ostali samo jos felge,dobre 17-ke i bit ce extra.pozz.........
Po meni najljepsa linija Bmw 3 koje je izasla do sada

Faya_M5 Wrote:
Po meni negativan je vadjenje originalnog radija i stavljenje ovog sarenog...nije to brate za BMW-a, to je za golfova i tih sranja...obrve nisu lose, al nisu po mom ukusu...ostalo je sve pozitivno Wink

Al' ti mozes uvijek sr..., kao prvo DVD je bolji puno od orginalnog, drugo; sto je to "samo za golfova i ostalog sranja"!? Svaka cast za autic i meni se najvise svidja unutrasnjost i ova kombinacija aluminium! A volan je posebna prica! Jos te felgice kad nabacis... extra! Pozdrav

Faya_M5 Wrote:

A koje ti sranje vozis i kakav je u njemu player?

Sto se tice bmw-a, prva liga..

nice bmw
u potpunosti se ja slazem. i sam sam protiv prepirki, al ovaj faja uvijek ima nesto za dodati. podsjeca me na mog jednog jarana. taj ti sve zna. ak ne zna, izmislice, al ce znati... :D
PS faja nemoj me napadat, nisam ja reko da si ti takav, samo sam reko da me podsjecas hehehe

Kimi_Bxl Wrote:
Neka vas ba lakapoSmile Svako ima svoj ukus i svako voli ono sto ima.Ja sam izbacio orginalni radio jer cita audio cd-ove i nema neku snagu inace ga ne bi mijenjao jer se najbolje uklapa u enterijer.Ja ovaj auto nisam uzeo da se trkam nego da uzivam u voznji. Imam jednog Corrada G60 u garazi i kad skupim malo love krenucu da ga sredjujem lakapo. To tad nemojte se svadjati beze ko sta ima ciji je auto bolji itd, nego ako mozemo da pomognemo jedni drugima nekim dobrim savjetom ili cisto pohvalom za ulozeni trud. Pozzzz

Svaka cast. A jebo izgled ako je funkcionalnost 0 bodova.

Otvorio sam vam novu temu, ove sve OT sam pobriso i et ovdje dajte momku savjet ili kritiku, ovdje nema mjesta za svadje..... LP
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13