Druze, crealna cijena tog auta je izmedju 4.500 i 6.500 KM to ti kazem iz iskustva, sta se prodavalo i za koje pare. Jedino kad bi ti naletio neki stranac pa da ga kupi.
Ja imam Skodu Fabiju 1.4i 2002 godiste, sedan, metalik oranž, sa vec ugradjenim plinom i atestom, ugradjen u VIBI. Presla 50.000 km. Prvi vlasnik kupljena u kosmos komercu.
Cijena 11.500 KM Registrovana. Multi lok, maglenke sony cd player itd itd.
Prodaje se po te pare.
Pa ne mozes poredit dzipa i sranje od fabije..... Neces moc dobit te pare sto trazis, ali nekih 10 000 -tak hiljada bi trebo dobit.....al i za to ti treba neki dilber koji fura dzipove...
Pa nismo mi u Njemackoj. Ja ti govorim po kojim se cijenama prodalo 8 ovakvih djipova.
Da sam crnac vjerovatno bi ga i uzeo

(sala)
Sta ti vrijedi da si crnac, i dalje bi imao para kao BOSANAC bjelac :D
Ja sam malo sad preletio cijene u Njemackoj.
Recimo ovako cca od 3.000,00 Eura do 5.000,00 Eura, ali motori 204KS.
+16%
+17%
+ cca 1.000,00 KM da ga se dovuce odozgo. S tim sto se taj ne moze uvesti.
Znaci cca cijena do 9.000,00 KM.
loveru kako sad djelovima za ovaj avtic ?
NEma ih. Meni su rekli da je ne moguce rjesiti za orginalne djelove jer je auto za USA trziste,i kod nas se ne mogu poruciti.
niste fer prema jaranu

s*ebajete mu oglas
al za eto recimo sto Huka kaze nekih 10.000 bolje uzet ovo nego neku fronteru ili sta ja znam ... jos plinaricu roknut
e jebote 4.0 a samo 156 ks,čovjek bi rekao da bar 250 ima,,.kako god sretno ti...
Postoji razlika sto za ovih 156 KS mozes zakachit vagon cumura i vuci
a na 150 evropskih konja mozes samo lamelu spalit 
Sto brinete za dijelove,kako je on odrzavao auto tako ce i buduci vlasnik.Nije se njemu samo regenerisalo

Pa eto bil ti onda kupio za 10.000 ili za bilo koju cijenu, ako te to ne brine.
Mislis li da je odrzavan? Ja evo ispred sebe imam spisak sa procjene vozila, gdje pise u kakvom je stanju i kolika su finansijska ulaganja u njega.
Moje misljenje je da vozilo vrijedi nekih cca 10.000,00 KM, ali ne kod nas i ne na ovom vaktu. Tacnije kod nas se tesko moze prodati za navedenu cifru. Treba ga ponuditi onom iz Srebrnika Osmanoviču, ili onom Sarajliću, mozda Vidoviću ili Zovki :D
Salu na stranu auto je sila ali nema se novaca za odrzavanje i sipanje u njega.
kolko mu je remex procjenio ?
samo me interesuje razlog brisanja posta mog iz ove teme???? koga sam uvrijedio?