Pozz i dobro dosao,uzivaj

Hvala na dobrodoslici...Jel to tvoj golf na slici?
Nije drug
DD i ostani aktivan. fin golf. kad polozis polako i cuvaj ga. naravno sretno
Za farove npr vidi s edo_16v, ili catto s foruma
Pozdrav za lijepu cvrku...
wigen, ovo je moje misljenje na tvoj komentar. 110KS zvuci kao malo, medjutim dosta toga ovisi i o shasiji u koju je takva mashina i snaga upregnuta...neka auta se bolje nose sa snagom nego druga.. neka auta daju bolju povratnu informaciju nego druga, neka auta daju vise pouzdanja za volanom (varaju bolje) nego druga. neka auta imaju izrazenije podupravljanje ili preupravljanje nego druga. a jedno je njima svima zajednicko; svi zele da ne zaostaju u utrci sa konjskim snagama!

Dobro nam dosao lijep golfak pravo,ostani nam aktivan-pozz ........
Pozdrav veliki i dobro dosao! Imas lijepe planove za pocetak, samo nastavi i budi uporan!
Iskreno meni je ova kombinacija sa crnim farovima pre, predobra! Ovu cetvorku sam vec vidjao negdje na internetu i svidila mi se pravo! Moja preporuka su ovi farovi i angel eyes! Imas na bhtuning shopu cijenu farova pa razmisli jos jednom!
Nema sta,naravno da mi se svidja jer imamo iste aute po marci i snazi,samo druge boje

.....Ako budes sta radio postavljaj slike da vidimo kako napredujes..i ja trazim neke dijelove pa kad sve saberem nabacujem odjednom.
ps.Samo pazi sebe i njega