Pozdrav i dobro nam dosao... Polo je extrica, posebno mi se sivdja prednji gril od GTI-a.
jos jedan komshija:D VWellcome
DD i ostani aktivan. fin polo
cek to je verzija sa 75ks???
hehehe jesi ti ikada cuo za mjenjac,ccc
Moj auto u 2. max 80km/h...pa sta sad treba reci da imam sporo auto...to sto si ti rekao nema veze sa nabiranjem nego sa maximalnom brzinom...treba znati na koliko rpm je spic snage...sve preko prelaska tog spica snage je puko nabiranje maximalne brzine...
Pozzz
CESTITAM ako je tako

pa Vectra je teza ako ne i duplo od polo-a a ima jaaako malo konja za svoju tezinu...tako da ja to nebi ni poredio...svaka vam cast...ali ja mislim da u polo-u nije 1.2 nego 1.4 motor...
hmm ja mislim da je kod mene polo trubo dizel interkuler biturbo ajnšpric sa direktnim ubrizgavanjem

smjesni ste... kakav god da je moj je nije tatin

mozda je i 1.0 ko ce znati...
...hej da ti samo kazem nesto zaboli mene k... za tvoje auto i koji je motor u njemu
hahaha...imam i ja auto TATIN JE...stas sada hahaha
hehehe ako mislis da sam ja naostrio zube,VARAS SE,samo sam iskren...hehehehehehe
a kad smo vec kod tih motora...pogledaj moj avatar...Fiat Punto 1.2,TATA mi ga kupio,hahahaha...
heheehe ccc nek ti bude...pozzz
...u novembru bice u decembru
Ko ce nama veceras na koncert da se ubije....hahahahaha
ma svaka cast...svako ima svoje ukuse...neko voli ovo neko ono sve to ja postujem ali...ako sam fino pitao koji je motor u pitanju,cisto informativno cemu onda ovaj odgovor:
"hmm ja mislim da je kod mene polo trubo dizel interkuler biturbo ajnšpric sa direktnim ubrizgavanjem smjesni ste... kakav god da je moj je nije tatin mozda je i 1.0 ko ce znati... "
i ovaj...
"e da i jesam li spomenuo da u rikverc ide 150 pogotovo kad vratis iz 3 u rikverc... "