Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ford Focus u detalju 2008
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Na fazon novog mondea, lijep je a i cijena mu nece bit velka...
Pa za 35000 moze se dobit dobar dizel focus s lijepom opremom, a sad vidi sta mozes dobit kod drugih za te pare za ovu klasu. Al opet sve zavisi od osobe do osobe i kolka mu je platezna moc. Al nije zapisano negdje da se mora kupit onda novo auto...
37.190 KM izadje Dizel Focus sa Trend opremom.

Quote:
RE: Ford Focus u detalju 2008

da malo prosnjufaju po trzistu znali bi da je pretezno platezna moc u BiH oko 20k KM-25k maximalno za nase mogucnosti....ja osobno bi ovih 30-ak tisuca dao za polovno a vece i komfornije auto....

Ta ti bas i ne pije vode.
Naime iz iskustva ti kazem da onaj ko ima 30K da uvali u vozilo, nikada se nece odluciti za polovno auto. Uz dodatak da konkretno sada sve auto kuce imaju neke akcije i vozila su veoma povoljna.

Recimo u Fordu dobijes Focusa sada u Trend opremi za 26.350 KM + DVD player i zimske gume. Sto nije malo. To 1.000 KM ustede.

ma bolje vam je Gofa uzmite pustite se fordova, mazdi i volva....

VR6Boki Wrote:
daki ovo je stari Focus 2, redizajn.

Novi Focus 3 bi trebao biti predstavljen uskoro... Icon_mrgreen

Da ti kazem, najavili su ga Focus MK III, eh al ja vec imam fotke novog modela, samo niti hocu a niti zelim postavljat, mrsko mi se natezat oko toga, a znam o cemu se radi Icon_wink, medjutim ovaj je predstavljen kao takav.

ja nevidim sliku
pa bolje je za 30 hiljada uzet sebi polovan,jako dobro ocuvanAudi 4,bmw 3 ,rav 4 itd..nego ovo...
haha sine ne provaljuj se ,cuj Santa Fe smece od hyundai da bude boilji od Toyote ? e moj seljak isprobaj ti rav-a pa nesto pricaj.. da,da, ogroman fordov uspjeh.. pa ja licno nikad nebi uzeo forda pored opela
Hjoo boki Extra fotke, super nisam znao da dolazi cabrio, heheh vidim i automagazin je bio prisutan Smile  jedva cekam da vidim focuse u Tuzli.
i ja jedva cekam da dodju i da odu vec su mi se na k. popeli, a i dakija vise da ne slusam Smile :P
Extra slike !!!

Focus ST je drama !!!!  Icon_cool
Narandzasti Fukso je sexy...
mladene prodajes focusa, sta je belaj ?

MLaden Wrote:
Pozdrav Tuzli, jeste li Vi isporučili našu RX8 ? Smile

Nismo druze, ko ju je pokupio, iff da smo mi ja bi odma pisto po internetu Icon_mrgreen

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13