Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Vozdra Drustvo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Vozdrav drustvo, evo reko da se i ja predstavim.Uclanio sam se podavno, al me nije bilo i tak.Evo ja trenutno vozam karavan skodu feliciju 2001 godina obicni 1.9 diesel i to je to.Negdje sam procito da je neko napiso kako ove nove felicije poput moje ma kolko da su sredjene opet izgledaju beze,nadam se da cu ja dok zavrsim s radovima uspjet bar malo promjenit misljenje takvim ljudima.Evo i par slikica:

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
dobro nam dosao
sretno sa radovima
pozz i dd
dobrodosao,mah felacija se moze sredit lijepo,samo kad se felge stave odma je drugo auto...pozz
pozdrav i dobro dosao Wink
pozdrav
pozdrav dobro došao sretno sa škodom
A dobro Felicio moja Icon_razz Vidjet ce mo... POZDRAV
Au moze se felicija i to kako sredit Smile pogledajte onog pasu iz xXx team-a, kako je gotivno sredio onu crvenu feliciju, predobro izgleda.

... dobro dos'o i sreno sa radovima Smile
aaa ovo je ona iz Tuzle...sretno s daljim radovima...
i da zaboravih, dobro dosao
Dobro dosao-svako se auto da sredit samo ako ti to stvarno hoces,sve ces uspit-sretno u daljim radovima pozz .....................
fina felicia samo joj skini one nosace na krovu
weljkam komshija:D to su te opruge znaci:D
Dobro dosao i ostani aktivanIcon_cool
PozzIcon_wink
Jao otkad Feliciju nisam vidjeo... heh, dobrodosao
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's