Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: E-Bay
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
jos jedno ako neko zna ......moze li u BiH da se dostavlja sta kupis na njemackom e-bay?
Morate naći nekoga u nekoj zemlji EU, da vam to naruči a onda da vam pošalje autobusom ili već nekako... Ja sam naručivao par stvari, zadovoljan sam, samo nemoj pretjerano vjerovati tuning dijelovima ( chip tuning-u i ostalim ).. Uostalom, na svakoj slici ti piše jel to taj dio ili je sličan...
Ja sam narucivo sebi par stvari i placao putem PayPal-a, sve je ok i kupovao sam od ljudi koji imaju visok feedback, ali je postarina skupa. U slucaju da neces da kupis nesto a vec si dao najvecu ponudu i "kupio" nemoj izvrsiti uplatu i to je to, samo mozes dobiti negativan feedback.
Iz TZ,nekad dobijes paket na vrata a nekad obavjestenje iz Poste i odes podignes. Ja sam narucivao sitnice: bijele taho folije 10 eura(cajgere), anti-radar 70$... sve su bile sitnice. Postarina ti zavisi od prodavaca. Npr. za anti-radar iz Amerike sam platio 26$, za te folije iz Austrije sam platio 10eura, sve zavisi od velicine,tezine,zemlje iz koje je prodavac. Na neke stvari ti kod nas naplate i carinu, tako da znas. Eto nadam se da sam ti pomogo.
prvo, nece te niko zajebat, i to ti je sve 100% sigurno...drugo, znaci kako su vec rekli, nemas uvijek za BiH, a i kad imas postarina je skupa, al onda trazi jeftino da nabavis dio i to je to, pa te izadje neka pristojna cijena. Na njemackoj stranici imas i ono Sofort Kaufet, ili ti ga Buy Now...znaci tu koja pise cijena, mozes uzeti odma bez aukcije...vidis koja je postarina i to je to...
najbitnije je pazljivo iscitat ima zajebanata u p.m
ja kad sam gledo stopke obicno su oko 120 e kad neki prodaje za 90 na slici oba stopa a dole usitnio zutim slovima da se samo radi o jednoj strani, zamalo pa nasjedo
Ma jasta neg ima, bio sam u Austriji kad je poznanik narucio mob, dosla mu plasticna ona replika, sitnim sitnim slovcadima napisano u dnu....svasta

trizex Wrote:
Ma jasta neg ima, bio sam u Austriji kad je poznanik narucio mob, dosla mu plasticna ona replika, sitnim sitnim slovcadima napisano u dnu....svasta

Icon_mrgreenIcon_mrgreen crnjak

Ma crnjaci cisti...ugl ima shasha svugdje, rijec po rijec citat Smile
i ja sam narucivao preko ebay tacnije mailom kontaktirao trgovce koji su mi odgovarali i sa njima dogovarao.. Moras uplatit avans 100% i nadati se da te nece zeznuti (mene nisu)..
Uzimao sam npr 4 para stopki i DHL-u postarina 50eura i onda carina 11% i pdv 17% a ako je neka sitnica nejerujem da se placa porez i carina
Ja i drug upravo mjerkamo neku bateriju da naruci za lap, ali preko bare....ne mozes nac bateriju za asusa jebo je otac ko da je od jednorogovih muda napravljena...
probat ce mi Pedja u genelecu danas da vidi, ak on ne mogne onda ganjamo dalje
trebalo bi da oni mogu nabaviti,rade sa msanom,a sto ne vidis u begešu kako skonta sad si tam,kod srba ima gujinih ociju a i `tičjeg mlijeka
uh stari, izvukao sam listu od...20tak ako se ne varam radnji koje drze asus...ako ne uspije Pedja onda valja mob u ruke i zvati redom...
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13