Jooj Emire, ali ti komplikuješ...
Imaš brdo konja da okreću te 18" i tako i uzmi...
Odi kod Amera (
http://www.volan.ba ) i rješi to...

Na cetvorci nema boljeg fara od tog kojeg ti imas, ako ces vec uzimat angel eyes, onda uzmi kako treba far. A to da cigancis, rastavljas far, pa stavljas rings, njega Bog dragi ne sastavi vise da bude kako treba..I odma ce pustat vlagu, prasinu i maglit. Razmisli malo sta radis..Jer od tog fara jaceg nema.. Pozz
cestitke do sada, fino napredujes..
stim da bih se slozio sa JDom za obrve, al ako ces raditi na proljece onda mogu za prvu pomoc :P
sto se tice fela, ove anniversary su mi bezze za tvoje auto, gledaj ti nes tipa "oz ultraleggera" ili mozda paladio i one dobro stoje, kao i one audijeve flat ne znam kako se tacno zovu, model sto dolazi na s8 itd itd..
samo 18", ako uzmes 17" poslije tih fabrickih nece biti razlike

Ma ne moze mu POLO nista...blago receno...SESTAK brate SESTAK
ah shuti jednom se poganjo sa audijem nekim 2.8 isto v6 dole oko ugljevika negdje...i mi stali kad meni lik veli,dobro ti ide golf, i u mene je fau zeks,i u mene reko samo malo vise konja i malo laksi :D
Kupite diesela:D po mogucnosti tdi:D :D
ah shuti jednom se poganjo sa audijem nekim 2.8 isto v6 dole oko ugljevika negdje...i mi stali kad meni lik veli,dobro ti ide golf, i u mene je fau zeks,i u mene reko samo malo vise konja i malo laksi :D
Kupite diesela:D po mogucnosti tdi:D :D

Nek se dimi nek se zna TDIja vozima Ja
Wooow covjece kako su mocne, svaka cast imas ukusa za 10. A bogami i Amer sve ispostuje, sto zamislite momak ima. Extra izgledaju.
uh kako su dobre
ovo su 18ke jelde
koja je dimenzija gume ?
super je tecnost
najgore je ona "prasina" sa diskova, kad se ono nafata u pm, nikako ocistit..
aj nam slikaj kutiju,ak mognes pa da trazimo

pozzz
uh show
sto amer rece, jos da ga spustis malo ehhehe :P
al i ovako fakat odlicno izgleda

Felga mi se pravo svidjaju... Svaka cast na izboru...
perverzija je golf na slikama... uzivo sigurno 5x bolji... sve ok . samo cim prije ga zakucaj s kvalitetnim ovjesom ! ne preporucujem spustanje samo s oprugama na ovakvom autu....
komplet nize vjesanje (amortizeri+opruge), ili GW po mogucnosti... nakon toga Strut Braces naprijed i Bog te veselio.
Pa mozda Vam je naj bolje da svi kupite po jednog istog Golfa, pa onda skidajte oznake, spustajte ga, dizite i micite do mile volje..
Carbona ko u prici brace Grim
Nek' je sa srecom

mene intresuje koliko je razlika u tezini izmedju ove stock/karbon haube !?
jesi vagao tu karbon... koliko kg ima ???
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17