Ovo je moglo i pod cavrljanje, ali radije u novu temu. Dakle, ima li ko kakvu konstruktivno ideju, kuda proslaviti? Je li iko vec sta planirao pametno

Naravno po mogucnosti da ne moram vizu vaditi (grr), nesto u nasim okvirima, da posjedem curicu u auto i da zapalimo negdje na 2-3 dana? Od ovih nasih turistickih ponuda na netu bas i nema hljeba...
Ma ima jos do nove... ti malo poranijo sa planiranjem... mozes nesto preko agencija za planinu srediti mislim ako imas namjeru sa djevojkom slaviti... 2-3 dana ne vracas se kuci, a neces pozaliti vjerovatno zbog toga 
Moguce da ce biti kod mene kuci, Trebalo bi da bude amir-celo, i HuKa, i vidjecemo jos, tek se organizujemo, plus moja cura i njene drugarice, pa eto bujrum...
Hvala, vidjet cemo se valjda kad dodjem

misim da nije rano za planiranje,sad je pravo vrijeme da se pocne.najbolje ti je na planini da uganjas dok jos ima mjesta,bezze bi bilo da ides u susjedne zemlje kad mi imamo skoro sve isto ovdje.
Jebiga, to i ja kontam. Gledam tuge, azurna obala s prevozom iz slo i 3 nocenja 140 eura po osobi....e moja bosno....ti i tvoji pasosi.....
OK, planina ustanovljena

ima li jos ko ideja?
provedi novu u garazi ispod Tipa

E ako tad ne bi gorio ja ne znam...