evo jedan klip nadjoh ga na netu
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
ovo je clanak
a evo klip
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
al ono na kraju, "ej, nisam ja s tobom ovce cuvo..." ;D
obojica misle da su mangupi, stas
ovaj drot je iz novog grada, i bog prasta al' on ne

ma nabio bi ja njega na ku*ac, pa nek me onda salje u Haag, a ne na ove prasinarske sudove...
"sta ti je to" ? hahahahahaaha
"nisam ja s tobom ovce cuvao" rofl
edo_16v Wrote:ovaj drot je iz novog grada, i bog prasta al' on ne 

Heheheh, znam ga i ja, ali nisam imao nikad problema s njim ..
vjerujes ja jos nisam imao problema sa sarajevskim policajcima.. ili mi oproste ili im nesta malo dam na kafu , ali nikakvih problema vecih nije bilo ... dok ovdje supci u gorazdu su bagra!
ma s drotovima ja sam uvijek uspjesno zavrsavo, al treba uvijek fino e onda ako vidis da je bas neki dibidus....e ondaa.......
Iz ovog klipa se ne vidi bas najbolje, ali ocigledno da je ovaj momak imao razlog da snimi ovaj klip jer mu je ovaj rekao nesto prije nego sto je poceo snimati.
Al ne vjerujem da bi mu drot nesto rekao da se ovaj nije kurcio i kraj price
Eko Wrote:vjerujes ja jos nisam imao problema sa sarajevskim policajcima.. ili mi oproste ili im nesta malo dam na kafu , ali nikakvih problema vecih nije bilo ... dok ovdje supci u gorazdu su bagra!
pa neces ni imati ako se ne kofrcis.. Do njega je hoce li te zapisati, oprostiti, uzeti ponudjenu cvaju itd..
ma joj ako si normalan i malo male su sanse da imas problema s policijom sem u slucajevimak da naletis na papka pa koji te hoce da nagu*i.
vwfan Wrote:ma s drotovima ja sam uvijek uspjesno zavrsavo, al treba uvijek fino e onda ako vidis da je bas neki dibidus....e ondaa.......
Iz ovog klipa se ne vidi bas najbolje, ali ocigledno da je ovaj momak imao razlog da snimi ovaj klip jer mu je ovaj rekao nesto prije nego sto je poceo snimati.
Al ne vjerujem da bi mu drot nesto rekao da se ovaj nije kurcio i kraj price
pa da rekao mu da je "karinas"
ma ovo neki lik koji zivi u svom svijetu. cuj nisi ti samnom ovce cuvao, a drot mu rekao " sretno i prijatno". neki strebercic i tatin sin koji smatra da je najpametni na svijetu.
nea mu je drot reko da je karinas kad jeste
hhahaha
Evo citam na sarajevo-x i vidim da se decko vec raspitao i za ime milicionera...
Ma moze on tom drotu popusit i to ako mu covjek dozvoli.......