Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Citroen PROJECT
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
evo da vidite na cemu otprilike radim.. Zelim da napravim modernu reinterpretaciju jednog legendardnog ali ipak prilicno nepoznatog Citroena... Radim na skicama zadnjeg dijela i pticje perspektive.. uzmite u obzir da su ovo tek skice.. PS render ce tek nekad kasnije da uslijedi... razmisljam i da izdizajniram unutrasnjost... ali o tom po tom.. Smile

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
freek sta da kazem nego ,super ti je rad,samo tako nastaviIcon_winkIcon_wink
PozzIcon_wink
a koji to model nepoznati osvjezavas ?.....po grubim crtama vec znam da ce do jaja ispast oblik....
da ne otkrijem previse, radi se o citroenovom modelu radjenom od 1970 do 1975
Dobar Memo, ko i uvijek.
jaooo boli glava Smile svaka cast..jedva cekam da vidim zavrsen rad Smile
fino uradjeno.Svaka cast
Da nije mozda stara "ajkula"! Stvarno si lud, sta ti sve nece naumpasti! Ali u svakom slucaju svaka cast za hrabrost a i znanje, jer ipak dizajnirati nesto... Svaka cast!
ajkula je inace veoma poznata. ali zato SM nije iako je legendarno auto... kao prvo, u to je vrijeme bilo najbrze auto sa prednjom vucom (postizalo je oko 230km/h u 1970), imalo je variabilni servo upravljac koji je mjenjao cvrstocu volana pri razlicitim brzinama itd...
Sta mislis kad zavrsis da posaljes skicu Citroenu??? Gledao sam neki dan kako je decko ozivio nekog Fordovog modela...isto ovako.....jesi razmisljao o tome??
o tome sam bash razmisljao
ali tek kad uradim i PS verziju
Rad je vec sad boli glava, a jedva cekam da to sve dobije konacan izgled. A sto se tice tih ideja za slanje skice Citroenu. To sam ti vec spominjao i ranije za tvoje ostale radove. Samo trebas vidjeti da li postoji nacin da se to posalje i da li to uopste neko gleda, a ne da bude trud uzalud. Samo naprijed GO FREEK GO FREEK Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
to je auto moj idol a eto drago mi je da se neko sjetio da ga spomene na bilo koji nacin
cak mislim da ako CITROEN vidi ovaj crtez da ce napravit prototip zasnovan na tvom uratku,
ali me cudi da nisu prije izbacili nasljednika ovog legendarnog auta
ma visa matematika Smile
renault R-5 Wrote:to je auto moj idol a eto drago mi je da se neko sjetio da ga spomene na bilo koji nacin
cak mislim da ako CITROEN vidi ovaj crtez da ce napravit prototip zasnovan na tvom uratku,
ali me cudi da nisu prije izbacili nasljednika ovog legendarnog auta

dobro si to rekao.. stvarno je cudno, ili barem bilo kakav cistokrvni coupe.. a ko ce ga znati, mozda sta sad urade u skorije vrijeme.. Smile
Pages: 1 2
Reference URL's