27-godisnji vozac iz Gummersbach, izgubio je kontrolu nad vozilom, za vrijeme velikog nevrjemena.
Nazalos NIJE BIO SVEZAN POJASOM i proglasen je MRTVIM na licu mjesta. Policija navodi da je vozilo naletjelo velikom brzinom na dionicu puta koja je bila prekrivena vodom, te se "odiglo" od zemlje (aquaplan) i udarilo u centralnu barijeru, ostavivsi vozaca mrtvim na licu mjesta.

Gadno, sta drugo da se kaze...
Steta nerazmisljaju ljudi...
Svakom se to moze dogodit....Boze zali covjeka... zivot se ne moze kupit, a auto ko auto... sranje u bojama... koje mozes kupit..
šteta,ode život,ali mene interesuje,gdje če ove felge završiti???
trebao se je vezati..steta, ali svi cemo kad tad odapeti

šteta,ode život,ali mene interesuje,gdje če ove felge završiti???
nes vjerovat,al sam i ja isto pomislio...
hoces kupit takvo auto,a da ostanes ziv nakon sudara ,ocigledno ne ide
hoces kupit takvo auto,a da ostanes ziv nakon sudara ,ocigledno ne ide
S obzirom na sveukupni izgled auta/kokpita, cak je i sajba citava itd. mislim da se mogao izvuci iz ovoga da se vezao
e to je kad das papku auto...pa dje ce po takvim vremenskim uslovima tako vozit...aquaplaning je ja mislim nesto najgore sto moze naletit u trenutku, gore od leda...
@tibor987 nemoj mi samo rec da se ti vezes i da nikad u zivotu nisi potego auto velkom brzinom pri ne prilagodjenim uslovima......
meni se to cesto desava a ne vezem se.... ko i 90 % sofera u BiH
i zato ne serite djaba jer ne zna se sta sutra dan donosi....
@tibor987 nemoj mi samo rec da se ti vezes i da nikad u zivotu nisi potego auto velkom brzinom pri ne prilagodjenim uslovima......
meni se to cesto desava a ne vezem se.... ko i 90 % sofera u BiH
i zato ne serite djaba jer ne zna se sta sutra dan donosi....
Vezen se uvijek, ali bas uvijek, cak ako treba samo auto pomjeriti par metara jer mi ej to preslo u naviku, i osjecam se "gol" bez pojasa....a po kisi nisam nikad potegao preko 80 magistralama...ne hajvanim jer volim svoje auto, a jos vise svoj zivot, tako da mi je uvijek na pameti to....
pametno...svi mi nekad ne razmisljamo na cesti dovoljno ali treba u svemu imati granicu...
R.I.P. ali ovaj je izgleda mislio da je svemocan ako vozi ovakvo auto
svako auto ima svoje granice do kojih moze izdrzati