Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Extra za Golf mk2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Strut_bar ojacanje,bit ovoga je da poveze amortizere i da ti ojaca trap pri ostrim krivinama i zaokretima. Znaci motira se na sarafe kojima su amortizeri povezani za sasiju.
Cijena ove stvarcice je 50KM
jeli ovakva ista  kao sa slike ili drugačije izgleda...
Ako je kao ova na slici dogovorili smo se i ako odgovara na fiat bravo.
ako je za Golfa 2 ne moze za Fiata nikako !
hahahahahha
al na fiata.
koji biser

dadao_style Wrote:
jeli ovakva ista  kao sa slike ili drugačije izgleda...

Nije nova pripremljena je za farbanje,a sipka je ova debela samo ovo za solje je okruglo jer samo takva odg na dvojku orginal je za dvojku sa atestnom plocicom na sebi...

ih da kad bi mogla na tricu sad bi ja upalio i dosao...
Nisu sve za Golfa iste, ide posebno za G60, za 16V i onda sve ostale. Fizički pašu, ali je moguće da vam neki dijelovi motora dodiruju šipku ( ako nije odgovarujaća ). 50 KM je super cijena, a znači mnogo na autu.. Ja sam svoju Wiechers-ovu platio 80KM polovnu.

Alen_P Wrote:
Nisu sve za Golfa iste, ide posebno za G60, za 16V i onda sve ostale. Fizički pašu, ali je moguće da vam neki dijelovi motora dodiruju šipku ( ako nije odgovarujaća ). 50 KM je super cijena, a znači mnogo na autu.. Ja sam svoju Wiechers-ovu platio 80KM polovnu.

Skinuto sa GTi 1.8-16V,probano na GTi 1.8 i 1.6 neznam za dizela,a mislim da nema sta smetati na dizelu...

Montoya kada bi tebi mogla stavio bih je ja sebi...Smile

Kod mene je bila od G60 i motor mi je malo dodirivao šipku, ništa strašno Icon_lol

Alen_P Wrote:
Kod mene je bila od G60 i motor mi je malo dodirivao šipku, ništa strašno Icon_lol

Hehe ali kada ga vracas u manju malo lupiIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

kolega dal si prodo sipku ja bi kupio sigurno?pozzzzzzzzz javi!

dragan Wrote:
kolega dal si prodo sipku ja bi kupio sigurno?pozzzzzzzzz javi!

Prodato kralju davno...

imas slike felgi?
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13