Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: F1 utrka u Srbiji ???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mosley vidi F1 budu;nost za Srbiju

Nova lokacije Formule 1 mogla bi da bude Srbija. JumpTV, i internet television carrier, izvjestavaju da je FIA-in predsjednik Max Mosley bio u posjetu glavnom gradu - Beogradu i sreo se na sastanku sa Premijerom Vojislavom Kostunicom vezano za konstrukciju i izgradnju staze.

Nezvanicno se dolazi do saznanja da je objavljena izjava u kojoj se navodi da ce projekat biti u pratnerstvu Srbijanske automobilske asocijacije Auto-moto Savez Srbije (AMSS), koje je vec punopravni clan F1
Mosley- vodeceg skupa.

Nikakvi drugi detalji nisu navedeni, kao sto su> da li ce staza biti napravljena striktno samo za F1 utrke, medjutim lokalni mediji su objavili da je sportski SEF Bernie Ecclestone posjetio Srbiju prosle godine i da se i on takodje susreo sa Kostunicom.

JumpTV citira Kostunicu citiramo “vaznost ovog projekta je velika za razvoj auto moto sporta u Srbiji, ali i za turizam i promociju zemlje”.

Eto izgleda da ce mo i mi moci gledati F1 Bolide, ali ne bi me cudilo da nam od tada vize uvedu.Icon_evil

Prevod:
dk*
ajoj da hoce ....ovo bi bilo dobro

enesss Wrote:
ajoj da hoce ....ovo bi bilo dobro

heheh blizu a netreba ni VIZU prokletu vaditi

Bilo bi blizu i to je extra, al cisto sumnjam!
Ljudi rade na tome, ne vidim razloga zasto nebi to bilo ostvarivo, imaju sve pred uslove za to.
Hebote Bosna i Hercegovina ima toliko potencijala kojeg i ne pomislja da iskoristi, imamo stazu u Banja Luci, koja bi uz puno manje novaca nego da se pravi nova mogla da ugosti F1.
Ma nigdje veze Icon_mrgreen
nece biti staza striktno za F1, nego ce biti izgradjena staza koja podrzava standarde FIA-e, i na kojoj ce se po dosad poznatim informacijama odrzavati WTCC, Moto GP, ali ne i F1...uz nju se gradi i 4x4 staza za terenske trke...

vise na http://www.interspeed.co.yu/srpski.htm
Ja sam tekst preuzeo i preveo sa motorauthority
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13