Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: VELIKO ZIMSKO SNIZENJE by A3M d.o.o.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
hajd ako imau farovi neki za ibizu 99 god, postavi slike i cjenu i kako bi se to prebacilo do Sarajeva
hvala
Sta ima za golfa IV ? interesuje me spojler krovni,na fozon onih org.. i farovi .
Sta je trenutno na snizenju za IV ?
Hitno mi je potrebna informacija dali imate Lambo nosace za moje auto i koliko je para set??

Unaprijed hvala
ja mislim da LSD prave inace samo za auta sa 2 vrata, mada ne vidim zasto ne bi mogao staviti nosace za E36 coupe ili cabrio, al ipak provjeri Wink

A3M Banja Luka Wrote:

Iceman Wrote:
Hitno mi je potrebna informacija dali imate Lambo nosace za moje auto i koliko je para set??

Unaprijed hvala

LSD mehanizam za e36 coupe/compact kosta 1.399,00 EUR

jel ovo ukupna cijena sa popustom i PDV-om?

Ma svakako cu se ja rasptati kako sta, al mislim da ce se uklopiti bez problema jer ide samo LSD mehanizam ne kompletna vrata... mehanizam se postavlja na moja vrata.

Uglavnom raspitam se ja jos pa vam se javim
ima li ikakvih OPRUGA za Fiat Punto Mk2 2001g hitno mi je...!!!
1.2 16v
ajd molim te posto se ne razumijem koja je razlika izmedju ove dvije vrste opruga sem u razlici u spustanju...I kako bi se te opruge ponasale u kombinaciji sa fabrickim amortizerima...jesta da je kod mene Sporting oprema i amortizeri su malo izdrzljiviji a i komplet ovjes mi je malo tvrdji od obicnog Punta...
zna li iko od prisutnih da li na Fiat Bravo i Fiat Punto idu iste opruge????
FIat coupe 2.0 20v turbo
set opruga koji imas?
http://www.milotec.de/

a ne znam da li imaju zastupnika u BiH...
kako stizu ove stvari iz BL i koliko se tipla prevoz interesuju me opruge apex golf mk1
zavisi od robe ja sam nesto nacuo za manje stvari od 10-15KM i ide preko intereurope
Pages: 1 2 3 4 5 6
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13