Zovem se Dalibor,vozim golfa 2 1,6 benzin.
Zamolio bih druga Nikolu da postavi slike.
fino koliko se sa slika moze vidjeti
Golf nigdje nije istruo.A za sada ostaje stock izgled.Na proljece bi trebali poceti neki radovi.Jel` tako Dado?Pozz
Golf nigdje nije istruo.A za sada ostaje stock izgled.Na proljece bi trebali poceti neki radovi.Jel` tako Dado?Pozz
Naravno radove sam isplanirao samo mi treba malo lepih suncanih dana,da to sprovedem u djelo.
Naravno radove sam isplanirao samo mi treba malo lepih suncanih dana,da to sprovedem u djelo.
Ili nesta drugo

Dobar je Golf, mislim očuvan je koliko se vidi sa slika, a lijepo bi bilo kad bi ga malo "nabrijo"...
fin golf, bio bi bolji da na slici iza ne viri GTi, pa skrece pogled.
fin golf, bio bi bolji da na slici iza ne viri GTi, pa skrece pogled.
i to kakav GTI, pozz i dobro dosao
Golf niej istrunuo ? To dopusnak oprema ili... ? 
Ma za..ebajem te malo, fin golfek....sta planiras od radova sljedece ?....ako ista ima su planu...
[quote=Nikola]
Golf niej istrunuo ? To dopusnak oprema ili... ? 
Ma za..ebajem te malo, fin golfek....sta planiras od radova sljedece ?....ako ista ima su planu...
[/quote
U planu sto se tice vanskog izgleda planiram:
Staviti duboke karambolke
Srediti prednju masku
Promjeniti farove
A unutrasnjost:
Tvrdo nebo
Bolje osvetljenje
Popraviti muziku
itd
....dobar golf....sretno u daljnjim radovima.......mozda si ga trebao oprat prije nego sto si slikao........