@koki+
BMW scena u BiH nije tako razvijena da imas neki dobar forum ili portal gdje se vlasnici istih druze... nazalost...
jedino ti ostaje da pokrenes nesta ali vjerujem da ce biti sve tesko jer nema vozaca BMW puno...
e moj koki, mi smo trebali neki pokrenuti i napraviti stranicu...al nemamo nikoga strucnog ko bi to napravio, posto je malo ko od nas informaticar i zna to uradit...i jos valja obezbijediti domenu...a to se placa...
Sta mislite kako je meni za Rovera

kad smo kod bmw-ova, maloprije mi jedna cura iz svicarske, poznanica. obecala da ce mi na ljeto kad dodje ovamo dati da provozam njenu m5-icu,ako ne izradi... ;D
kaze,nema veze ako sta bude, ima kasko :D
5,0 motor, 400 KS
ma joj, dovoljno sto je rekla, ne nadam se ja toliko :D al eto, ak sta bude,dobro i jes...
5,0 motor, 400 KS
ma joj, dovoljno sto je rekla, ne nadam se ja toliko :D al eto, ak sta bude,dobro i jes...
eeee 400 KS za zadnjom vučom ako se toliko nenadaš onda ću se moliti za tebe heehehe
hehe moli se,molicu se i ja, pa mozda i upali :D
<br />
<b>Fatal error</b>: Cannot redeclare class databaseEngine in <b>/home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php</b> on line <b>13</b><br />
Kad kupim BMW-a, ako bog da, napravit cu nam ja site :D
Ja govorim burazeru da kupimo E 30, za njeg vec ima para :D on hoce 5icu [e34 ja mislim], pa tako da skuplja jos kes

Ma on se fura fol neki konfor ... :D
Sto ne prezentujes tog svog bimera u garazu ? :D
kupite OPEL-a i imat cete klub, hehehheeh
zadnjih 11 godina sjedim za volanom koji ima na sebi plavi propeler, trenutno vlasnik E39 2,8 M52U masina, radi se na autu .....
al se nekad brzo islo bashhh
prije 2 godine 525i E34 M50
nedavno 528i E39 M52

Vec postoji Bmw fan club BiH, i moze se reci da su velika organizacija idu momci na druzenja sirom balkana cak imaju ugovor sa auto kucom Tomic na popust za dijelove.
bmw-club.ba , registracija pravnog lica u toku...