Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: * Sarajevo veceras *
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bilo mi dosadno, pa se malo voziko okolo, malo fotko, malo snimao klipove, i evo, samo par obradjenih fotografija, mrsko mi ostalo.
Sve fotke su Lo ress, da moze i onaj ko ima dial up pogledati.

Kako je ovde klizavo uff :(
A sinoc me cura opalila, veceras sam bjezo od nekog kretena, neznam ni ja koje je auto, neka mazda stara, pa onda od policijske petice... Ja nekontam ovaj svjet kako vozi, kupicu pistolj i pocet pucat.
Jbooooo ga mrfljrmljfrlmr...
Ovo se na Vratnik i Sedrenik islo?
ma ja malo Zmajevac ne ide se gore djabe Smile
Sam sam se vozo, a isao sam neznam ni ja to, negdje na vrh, Barice, pa jos dalje.... Neke jebene krivine. Nikad vise zamagljenih Yuga nisam vidio pored ceste. I onda sam vozio i dalje, i u neko selo dodjem i tu se vrnem naz00d.

nissmo Wrote:
ma ja malo Zmajevac ne ide se gore djabe Smile

Niti sam Icon_razz

Eh et ja isao Smile

daki Wrote:
Sam sam se vozo, a isao sam neznam ni ja to, negdje na vrh, Barice, pa jos dalje.... Neke jebene krivine. Nikad vise zamagljenih Yuga nisam vidio pored ceste. I onda sam vozio i dalje, i u neko selo dodjem i tu se vrnem naz00d.

Vidim po slikama gdje si isao, ono gdje si vijecnicu slikao prvo pored "Topa" tako raja zovu, vatromet se ispaljuje sa tog mjesta. Ona slika gde se groblje vidi je Sedrenik, morao si preko Vratnik Mejdana pored skole i kroz kulu, pa pored kasarne Zmajevac, pored cesme su Yuge Icon_lol pa tu dodjes, produzis dalje i ides prema Baricama.

Ma vozao sam se cijelu noc

Cannon foto aparat - 600 KM
Kola i cokolada (da se gricka i pije) - 2KM
Pretrpljeni strah od mogucih sudara - ******

Ali imati starog Audija dizel, koji ce sve to omoguciti i jos dobro te ugrijat - Neprocjenjivo Smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))
A joj sta ja znam, gdjesi stasi Smile meni dosadno bilo do zla boga. Dogovorio se sa nidjom bio, oko pola 7, i ja ga zovem, a on kod neke mace, rovi valjda. I jbga...
Daki svaka cast za slike,a drugi put nemoj lutati sam,zovi...Icon_razzDa si zvao napravio bi puno boljih slikaIcon_razzNego sto nisi slikao nekog zamagljenog yugeca...i kako te nije bilo strah lutati tako ajmo rec nepoznatim gradom...Icon_razzJel iz dosade ili...

daki Wrote:
Ma vozao sam se cijelu noc

Cannon foto aparat - 600 KM
Kola i cokolada (da se gricka i pije) - 2KM
Pretrpljeni strah od mogucih sudara - ******

Ali imati starog Audija dizel, koji ce sve to omoguciti i jos dobro te ugrijat - Neprocjenjivo Smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))

...to samo dokazuje Audi kvalitet...

Bio sam danas u WRC, i nije nista puno, ostala njena boja na mom blatobranu, nije nista udubljeno, i malo mi ostetila stop.
A vozio se onom ulicom pored, tj iznad Bosmala, od merkatora prema AS pekari, i samo odjednom upali frajer rotaciju i umoju traku, GOLF 5 policija, i kad je zaobiso autobusa, ugasi i nastavi dalje, a ja premro od straha, poslije neki sa mazdom stali, nista frajer se zaletio u mene ide mozda 80 drito, a uska ulica jedva da se moze mimoic ikako, i odjednom skkrenu u neki sokak, metar prije mene :(((
P.S kombi je u avliji vec danima, negdje je u stanu zarovio. Rudar pravi...

daki Wrote:
Bio sam danas u WRC, i nije nista puno, ostala njena boja na mom blatobranu, nije nista udubljeno, i malo mi ostetila stop.
A vozio se onom ulicom pored, tj iznad Bosmala, od merkatora prema AS pekari, i samo odjednom upali frajer rotaciju i umoju traku, GOLF 5 policija, i kad je zaobiso autobusa, ugasi i nastavi dalje, a ja premro od straha, poslije neki sa mazdom stali, nista frajer se zaletio u mene ide mozda 80 drito, a uska ulica jedva da se moze mimoic ikako, i odjednom skkrenu u neki sokak, metar prije mene :(((

he he daki tebe u Sa pravo isprepadase morat ces odmor uzeti kad odes kuci

Pa policija definitivno ne divlja, i ok su.
A djibera koji su sjeli za volan sa misijom da nekoga osakate i ube ima na svakom koraku, nebitno gdje se vozis. Eh, moj zadnji dan u Sarajevu za ovaj mjesec Smile Da nekazete poslije ode a sarme probo nije Smile
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13