Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: SNOWDRIFT Nedelja 18.11.2007
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Na vrbanji, ja mislim da ima dovoljno snijega da se takvo nesto moze organizovati , ako ima neko zainteresovan, nek dodje u 19.30 tamo da nesto organizujemo ...

ko je bio prosle godine zna o cemu govorim...

edit: vidim da su ostali forumi u banani, jedino ovaj i nas su prilicno stabilni, pa reko dao objavimo..
ko kaze da su forumi u banani nas radi punom parom

http://www.amkcarbon.com/phpBB2/
nekih je bilo problema kako kazete, a svaka cast vi ste opet back...
docicu ja
Malo kasno objavljeno, ja tek sad vidjeh.
Al gledat cu da dodjem... Smile
a hebi ga, tako je , i ja sma maloprije tek dosao do kopma da to stavim, nadam se da nece biti prazno
ma ne valja parking za okretanja nikako, sve rupe i grbe u snijegu...
Bit ce nas najmanje cetvero, dolazi i Ajdin... Smile

Da, parking neki dan je bio malo grbav.
Al ako se bude pravila stazica kao prosle godine, onda to i ne smeta previse.
obavezno slikajte i koji clip da vidim to i ja :D
Kako bi na SNOWDRIFT-u Smile nadam se da ste se izdivljali i ja sam kontao doci ali nisam imao vremena hebi ga druge stvari me sprijecile...
Ma ja sam danas nesto pokusao... Ma kaki grbav parking isto po rovovima da vozis...
nidje nikoga, ja boki i ajdin bili ....

ostaje za drugi puta..

Dino Wrote:
Ma ja sam danas nesto pokusao... Ma kaki grbav parking isto po rovovima da vozis...

ΒΈ
Icon_lolIcon_lol

Ma danas smo svi nesto pokusavali ali ne ide, isto kao po lezecim da nalijeces. Mozda sljedece ned na okupljanju bude bolje i posjecenije.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13