Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Stigla zima - pao snijeg :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
E ljudi moji kako vama ide u prilog ovaj snjeg ?
Ima li zimskih carolija sa vasim ljubimcima :D

Ja vec treci put masam kapiju gde trebam skrenuti :D a zadnji kraj pleshe ki balerina, moracu da skinem onu ciglu sa gasa :P Smile
pao vamo i u GZ snijeg... sve za 10, lijepo je to ali opasno... u zajebanciji se najlakse sjebe auto.
Treba samo oprezno ali opet nikad se ne zna sta i kako ce biti nakon povlacenja rucne... mozes 1-2-3 mozda i 10 puta al 13 put ces zavrsiti na trotorau s stetom od 500-5000 km ili u najboljem slucaju iskrivit felgu i sjebat gumu...
da mi je sad jedna bmw kockica s bar 100 ks :-D
Meni extra ovo vrijeme, cim vidim dovoljno siroku cestu, rucna je u akciji. Samo sto kaze tepsija, treba biti oprezan. Jaran jedan se jucer zezao pa naletio na trotoar, sreca samo zastitnu plastiku ispod motora otkinuo. Na otvorenoj cesti negdje vam i ne treba rucna da auto klize. Evo ja maloprije iz Kiseljaka dosao, u par krivina auto je sirio putanju... Smile

Ne zaboravite, nikad ne idite preko svojih mogucnosti. Makar i izgledalo sporo Icon_wink
Ih sta sam se BMWa nagledao nocas kako nemogu da maknu po ravnom a kamoli uzbrdo Icon_mrgreen
Allradantrieb rulz Icon_cool
ja skinuo felle,sad je sava s3 RULLA...
evo kako smo mi proveli noc. dosle zimske radosti
http://www.youtube.com/watch?v=DpwaywxRdvE

quattro Wrote:
evo kako smo mi proveli noc. dosle zimske radosti
http://www.youtube.com/watch?v=DpwaywxRdvE

Hehe igrate se bez mene Smile Cek dok se ja zaletim iduci vikend malo do TZ Smile
195/50/15 Summer Icon_mrgreen

al najjace je bilo vrti se drug sa koradom , a jedan Vedo ludi ufatio se za spojler zadnji i surfa
po snjegu

koki+ Wrote:

tibor987 Wrote:
sto ce ti kockica, pljuni po dgume nece da podje, kamoli po snijegu hehe :D

Ko kaže da nemože kocka po snijegu .
dok je večina pješobusom sinoć hodala ja sam drifto po gradu

ocito nije imao kockicu nikad ... ja sam je imao i prosle zime mi je bilo extra

takodje sinoc, passat lubenicar stao nemoze da krene, passat 2000-ta plus nemoze da krene,

528i + ASC ide bez problema..... bez cementa , pijeska, i ostalog u gepeku ...
195-50 R15 Toyo extra sara ali nece da makne...???
Nije bitna sara, ak je ljetna guma, mozes mahat usima. Zimske gume imaju drugaciju konstrukciju i od drugog su materijala, tako istiskuju snijeg iz sebe nakon prolaza...

VR6Boki Wrote:
Nije bitna sara, ak je ljetna guma, mozes mahat usima. Zimske gume imaju drugaciju konstrukciju i od drugog su materijala, tako istiskuju snijeg iz sebe nakon prolaza...

Upravu si primjetio sam to,ma nista bez uske gume...

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13