Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Fiesta extreme tuning
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Icon_eek.......evo kako to rade profesionalci..........Icon_eek
.......ewo jos par...........
e wala kad vidim ove Fieste...shvatim koliko je moja bila bolja od 90% ovih...

GRIJESIS...ove iz drugog posta su Mk4 a Mk4 je ista kao i Mk5 samo je razlika u farovima(Mk5 je prelazni model i ima one "Focus-style" farove kao sto je imala i moja) a sve ostalo je isto
POZZ
PARDON tek sada vidjeh...upravu si ipak tek sada vidio farove...ipak je Mk3
ja bi rekao da je to mk3 samo sto su stavljena vrata od gepeka sa modela mk4
Mk3 99%

Fiesta_Boy Wrote:

extra fiesta...jesi je ti sredjivao ? gdje je sad ?

Eko Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

da da to je moje auto bilo prije Sportinga...ja sam je sredjivao postavit cu jos slika...nikako da je prezalim... a sada je kako sam cuo u nekom selu prema kiseljaku...bila je BETON

nisu mi bas nesto te fieste sa slika
mogla bi proc zadnja i ova od fiesta_boy-a

Fiesta_Boy Wrote:

Eko Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

da da to je moje auto bilo prije Sportinga...ja sam je sredjivao postavit cu jos slika...nikako da je prezalim... a sada je kako sam cuo u nekom selu prema kiseljaku...bila je BETON

aha , evo vidio sam tek .. da je bila tvoja .. prelijepa je bila... svaka cast
iskreno meni poslije one jedne na slikama najbolja Icon_razz

freak Wrote:
..........Icon_eekIcon_eekIcon_eekIcon_eek......................

Ovo mi ej tako do jaja ispalo...auuuuu Icon_eek

freak Wrote:

Eko Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

Eko Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

aha , evo vidio sam tek .. da je bila tvoja .. prelijepa je bila... svaka cast
iskreno meni poslije one jedne na slikama najbolja Icon_razz

.......neznam po cemu je ta fiesta tako posebna..Icon_question..po meni je to skoro defult mk5.........sta ima jedino fele......spustena..... i zatamnjene stopke i sajbe......Icon_questionIcon_questionIcon_lol

brate sve ove Fieste sa slika koje si ti postavio su "neukusne" i nemaju smeka kao da je sve nesto nabacano na njih,privlace posmatrace samo zato sto su nadjidane...treba imati UKUSA i na sto jednostavniji nacin naraviti nesto sto godi ocim i lijepo izgleda,sto diskretnije...ISKRENO meni je moja Fiesta ljepsa od svake ove...
A kazes da je moja fiesta skoro default...hmmm sada kada bi ti nabrojao sve sta sam uradio i koliko me kostalo ne bi vjerovao...ali nisam ja papak da odem kupim svega i nabacam na auto...sve sam radio sa ukusom i diskretno...
*Llumar 95%
*Felge allesio mirage 15"
*-3cm spustena
*maska bez znaka(by:Edo)
*skinute lajsne
*zatamnjena stop svijetla i farovi(by:nissmo)
*kompletan izduv od grane by:Barbic
*skinute sve oznake sa auta
A da ne pricam dalje sta je u njoj bilo od muzike...i da...zamjenjeno je osvjetljene u prekidacima(by:Igy) i jos bruka sitnica...ali sve je uradjeno sa dozom ukusa...tako da mozda takvima kao ti izgleda kao default...ali postujem tvoj stav svak ima svoj ukus...pozz

PRIJE:

POSLIJE:

POZZZ

NEEEE pogresno si SHVATIO a mozda sam i ja pogresno napisao...jbge nemogu ja preko tastature prenijeti sve sta mislim...MISLIO sam reci da su vecine ovih slika sto si postavio...malo vise extreme look...
POZZ
joj ova xr2i je zvijer
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13