:mrgreen:Pozdrav svima,zovem se Haris imam 23 godine i evo mlad sam postao tata,dobio sam svog prvog sina BMW 320 td 140KS.Uz mnogo opreme koju sam dobio uz njega svaki dan mi je sve drazi i drazi,pa sam odlucio da jos ovo malo love sto mi je ostalo potrosim na vanjsko dotjerivanje,pa bih volio da ako neko ima nekih konstruktivnih savjeta i ideja,podjeli ih samnom.Dole cu postaviti par slika.Hvala i pozdrav svima!!!!
pozz i dobro dosao ,btw ..jel te interpol trazi kad si zamaskiran hehehe .....
veliki pozdrav
ja da sam na tvom mjestu samo bi nabacio neke dobre felge ali što veće (npr. 18-ke) ,sve ostalo bi na takvom autu bilo previše
pozdrav i dobro nam dosao
za bengu nemam sta reci
Pozz i dd.Stavi neke dobre 17-ke i spusti ga.
Sretno u daljim radovima
@enesss

nisu svi vozaci BMW kriminalci i cigani,ima i doktora i pravnika :icon_wink:hehehe
Sada su na njemu 15" originalne njegove felge s M+S 195/65 r15 gumama.
Trazio sam felge,i razmisljao sam o nekim dobrim 17" OZ ili slicno.Gledao sam kod onog tipa na praonici blizu Skenderije,u ulici Terezija.Izgledao mi je povoljan,ima li jos gdje kakav dobar izbor?
ja bi isto sto i BAKSUZ kaze samo stavio felge kake jake i ostalo nista ne diro, ipak je to BMW, kod njega se tuning radi na motoru, ne spolja...
@Faya_M5 kod mene je 2.0 turbo diesel motor onaj malo jaci s 150KS,i to mi je sasvim dovoljno.Zadovoljan sam s potrosnjom i snagom.Tako da mu nikakve chipove nebih stavljao,mada sam vidio na netu da ima tip u Tuzli ugraduje neke njemacke chipove pa ga moze dici na 180KS ali to kosta 520€,za te pare mislim da mogu uzeti dobre felge...
hehe ma salim se doktore,fino bi mu fakat sjele neke 18-ke......i mozda lumar folije
najljepse auto

samo ga spusti i neke velike fele i to je to
pozdrav ma samo veliku felgu i to je to
Fawaay Wrote:@enesss
nisu svi vozaci BMW kriminalci i cigani,ima i doktora i pravnika :icon_wink:hehehe
Sada su na njemu 15" originalne njegove felge s M+S 195/65 r15 gumama.
Trazio sam felge,i razmisljao sam o nekim dobrim 17" OZ ili slicno.Gledao sam kod onog tipa na praonici blizu Skenderije,u ulici Terezija.Izgledao mi je povoljan,ima li jos gdje kakav dobar izbor?
Evo tema vec otvorena o alu felgama
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.