Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Seminarski - Ekonomija
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ako neko slucajno ima seminarski iz Makroekonomije ili Moneratnih finansija, ili zna neki koristan link, bio bih zahvalan da postavi.
uh makroekonomiju sad imam.....da je mikro,mozda bih i nasao nesto,......good luck drugWink

daki Wrote:
...Moneratnih finansija...

ili moneTARNIH...?

Ja ba Monetarnih finansija, zima po prstima, nisam ni doruckovao pa malo zakacio slova Smile
sta ti treba, imam ja neki....
Eh napisao sam iz Ekonomije tj Makroekonomije, sad mi treba bilo sta, odnosno bilo koja tema iz Monetarnih finansija.

Quote:
Posted by daki - Today 08:50 AM
Eh napisao sam iz Ekonomije tj Makroekonomije, sad mi treba bilo sta, odnosno bilo koja tema iz Monetarnih finansija.  

ne lazi matereti cura ti napisala....cccc Smile grobine .... Smile

HuKa Wrote:

Quote:
Posted by daki - Today 08:50 AM

ne lazi matereti cura ti napisala....cccc Smile grobine .... Smile

Icon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lol volim ja tebe Smile

Monetarne finansije...novcana masa i novcani opticaj...??? Pashe li?

daki Wrote:
Ako neko slucajno ima seminarski iz Makroekonomije ili Moneratnih finansija, ili zna neki koristan link, bio bih zahvalan da postavi.

Jas imam nekoi seminarski od makroekonimija i mikroekonomija na makedonski.Ako sakate moze da napraveme razmena zatoa sto i na mene mi treba nekoja nova od ovie dve oblasti.pisite na mojot e-mail dali odgovara.
gocevski_ile@yahoo.com
pozz

Je li imas ili ti treba, ne spikamo makedonski pa ne kontam! Icon_razz A ako ti imalo spikas i razumijes bosanski, trebao bi se prijaviti u novim clanovima, jer ovo je auto forum! S razumjevanjem! Icon_razz
hehehehehe
pozz raja
da li iko ima sta na temu "Penziono osiguranje" za seminarski rad???

tnx
:D
pazi nje, isto da je sarajevo-x.com , ili lektira.ba hehehehe kako si ti
Uff jes ovo staro, trebam ja ovo zakljucat ja dao uslov Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13