Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Skodicija TDI
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Stari clan, + jedan u voznom parku.

Octavia TDI 90KS

Skoda, kao i svaka druga, ali eto da se i ona nadje medju ostalim avtima.

malo PS-a

neka neka se puni ,hehe fina skoda daki Wink
Skoda ce da zavlada svijetom muhahaha :P sretno daki Wink
Hehehehe, fakat ima puno Skoda, al opasna konkurencija je Ford.
A skoda je stock i ostace stock, jer Audi moj je autic i po i na njemu se neprestano nesto radi, dotjeruje, sminka, a Skodicija cisto da se ima sta vozat zimi Smile

Anais Wrote:
cuj skoda ko skoda a sta to fali skodi ? Sta to ima vw-audi-seat a sto nema skoda ?

Fordov motor...

daki Wrote:
Fordov motor...

CIGANLUK Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Dino Wrote:

daki Wrote:
Fordov motor...

CIGANLUK Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Sta hoces da kazes?

daki Wrote:

Dino Wrote:

daki Wrote:
Fordov motor...

Sta hoces da kazes?

E Daki ako ne kontas salu... Icon_eekIcon_eek

Dino Wrote:

daki Wrote:

Dino Wrote:

daki Wrote:
Fordov motor...

Sta hoces da kazes?

Pa pitam, joj gdje je demokratija, ako ne smijes iznjeti svoje misljenje ili pitanje. Ciganluk= cige razgovaraju, au bratko sto ti je dobar mercedes, kozna sjedista, stakla na struja, samo jos da je Fordov motor Smile

daki Wrote:

Dino Wrote:

daki Wrote:

Dino Wrote:

daki Wrote:
Fordov motor...

Sta hoces da kazes?

Pa pitam, joj gdje je demokratija, ako ne smijes iznjeti svoje misljenje ili pitanje. Ciganluk= cige razgovaraju, au bratko sto ti je dobar mercedes, kozna sjedista, stakla na struja, samo jos da je Fordov motor Smile

Bravo maca Icon_biggrinIcon_biggrin

nek ti je sa srecom
Ma mislim Seat i Audi nisu neko mjerilo dizajna. Audi ima istu liniju vec milion godina, dok je seat napravio manji iskorak sa modelom Leon, ali i to je vec izlapilo. Svakog momenta na trzistu se pojavi jedan novi igrac.

Sto se tice Skode auto je super, ali da sam imao vishe para nikad je nebi kupio. Ima jako puno auta u ponudi danas, da covjek nezna ni sta bi uzeo. Medjutim danas vecina nas (cast izuzetcima) nema taj luksuz da bira spram ukusa nego s pram djepa, a omjer ulozeno dobiveno kada je ova Skoda u pitanju je i vise nego dobar. Da ne duzim dalje...

@tibor
Ja vala nisam ni u kakvom sranju, imam svog avdagu i bogami evo da kucnem u drvo, vec nekoliko dana je minus i mraz a ujutru pali bez problema. Inace to mu je jedina mana - mislim svakom starom dizelu.
Par snjeznih Smile

Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13