Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ford Focus ST facelift
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Prateci izlazak novog facelift Focus hatch back u Septembru i jucerasnje prezentacije limitirane serije  ST500 modela dolaze i prve fotke Focus ST, prethodno sajmu koji dolazi u Martu 2008 godine, a kao najava za model 2009. Novi auto ce idalje biti dostupan u verziji sa 3 i 5 vrata, a razlikovat ce se od svoje "klasicne brace" po velikom usisu na prednjem braniku, maglenkama, te velikim 18" FELGAMA.

Briljijantni 2.5L pet-cilindricni turbo motor ostaje ne promjenjen, jos uvjek razvijajuci impresivnih i zdravoh 225 KS, sto znaci da bi automobil trebalo da ubrzava od 0-100 za cca 6,5sec.
Ovaj focus je extra.
Stavi jos slika
e da ima stavio bi...nego ovo je jos uvijek PS, kako bi najprije trebao izgledat...
Nije PS, prave su slike. Ima ih jos...

Usput, bolji mi je bio prije redizajna.
Bar kad je ST upitanju...
a vidi stvarno prave, pa kad ga prije napravise kao ST verziju...inace sad mi se svidja jos vise....prelijep je...
Facelift na SR modelu extra izgleda, a na onim ˝obicnim˝˝katastrofa...
Meni je extra i jedna i druga verzija, jedino sto je moja zamjerka a to je da su ostavili isti zadnji kraj.
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13