Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: HKS Lancer EVO X First Photos
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

extra izgleda.
Dobar, dobar!
E jebga... cuj dobar dobar i extra Smile
Lol

Da se ne nadjete uvrjedjeni ali na 90% postova su takvi odgovori. Hebote auto je zemlja.
Prve eksluzivne fotografije,.

Svijda mi se kombinacija Bijele boje i zlatne felge, mislim da jos ima crvena sjedista bio bi kompletan, za moj ukus, mada i ovako samo se moze sanjati o necemu poput ovoga.
Da su i kod nas 18000 Eura ko u Japanu, svako bi ga imao.
No novi Evo X u Evropi od oko 45000 Eura...
Pa sta cu reci kad je dobar :D
Sala, slazem se za sjedista al bi ja volio da su mi felge crne i onda bi bio
po mom ukusu!
Auto je mrak nema sta-super odraden poso od japanaca-respekt.
Imas li jos kakvih informacija o ovome stroju, tipa; sta je HKS uradio na motoru! Mogu misliti! Sigurno su ga nabrijali kao i svako njihovo auto! A o autu nemam sta pricati, samo ga jos uvijek sanjam, jer je to auto mojih snova!

addo Wrote:
Imas li jos kakvih informacija o ovome stroju, tipa; sta je HKS uradio na motoru! Mogu misliti! Sigurno su ga nabrijali kao i svako njihovo auto! A o autu nemam sta pricati, samo ga jos uvijek sanjam, jer je to auto mojih snova!

Vidjecu da nesto iskopam o motoru.

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13