Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Elit Car mp3...?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ma kupi neki polovni sony, pioneer... mp3 i eto kakav elit i cuda :D
ako ti nije do kvaliteta zvuka ni kvalitete kupi..............ako ti je svejedno....
a ako hoces dobro.......alpine,pioneer,jvc...
jest, al dje moze nac Alpine za 130 KM

tito_i_partija Wrote:
Drugovi i drugarice....
interesuje me jel neko ima kakvog iskustva sa Elit uredjajima? kvareli se i to? Mene konkretno interesuje neki Elit mp3 player za auto sa USB ulazom i citacem kartica...sigurno ste to vidjali po cjenovnicima...130-140KM...godina garancije...sta mislite o tome? ipak ja mislim da nije neka mudrolija napraviti da cita sa usb-a i kartice a da ne preskace recimo...dok za citanje mp3 sa cd-a je vec druga prica...

pozdrav domovini...

Elih ti ne bih preporucio..., sad ne znam gdje ti zivis, ali ovdje u Tuzli sam vidjao i neke druge marke koje imaju to sto ti trazis, znaci ima USB ulaz i citac kartica...ne sjecam se tacno koja je marka bila...

drugar imao NEO takav mp3 prvi s usbima sto su izasli. Punu godinu maltretiranja, cedeova na kojima se rostiljalo, 2-3 sticka slomljena dok su jos bila u radiju (cure se nogataju) Smile , bezbroj puta promijenjena konfiguracija zvucnika i kratkih spojeva. Radio isto i prvi dan, i dan kad je preprodat dalje godinu poslije, i koliko znam jos uvijek cita sve bez greske. Ako ti nije do snage izlaza, moja topla preporuka Smile (kakav je konkretno ELIT ne bih znao reci, moje kucno kino i dalje super radi nakon god i nesto Smile)

A sto se mene tice, ni ja ne patim na novo, nego radije na kvalitetno polovno, ali to je sve macak u vreci, pogotovo kad su laseri u pitanju.
Onda kupi. Ocigledno je da ne patis previse na zvuk, i vjeruj da ce ti onda potpuno biti svejedno, jer sumnjam da ces tuci neku lovu u zvucnike, izuzev mozda zamijeniti/nadopuniti originalne. Jedino pogledaj malo okolo, daewoo je imao jedan pravo lijep diskretan radio, crn sa narandzastim osvjetljenjem tipki, eexxtra izgledao, ovi ostali su mi inace plaho drecavi, nekakve plave tipke itd.
Imaš i one fm transmitere, to ti je jeftinije rješenje, ako gledaš samo cijenu. Ide i na samo radio uredjaj, kakv je npr. volkswagen alpha,ne treba mu ni kaseta, ni cd.
brao kenno.
to  mi je najjaca stvar  trenutno
de ti to malo pojasni...

tito_i_partija Wrote:

Kenno Wrote:
Imaš i one fm transmitere, to ti je jeftinije rješenje, ako gledaš samo cijenu. Ide i na samo radio uredjaj, kakv je npr. volkswagen alpha,ne treba mu ni kaseta, ni cd.

nisam bas siguran da znam o cem govoris....Icon_eek

Ma to je ono sto sam ti ja govorio.Mali predajnik koji se usteka u upaljac i u njega ubodes karticu.Ima par dugmica na sebi i to je to.Nadjes njegovu frekvenciju na radiju i slusas mp3 sa kartice.

Da, to je to kao što Ajdin kaže.
Evo i slika:

Cijena je negdje oko 50-tak maraka, novog, imaš u Robot komercu.
ne znam za kartice,ali znam da citaju sa usb-a, jedino ak se kupi i citac kartica,al to onda vec ode u PM... rodjak mi je uzeo to starom u pasata 02,nije htio vadit originalni kasetofon i ja ga probo kod sebe. mislio sam da je bolji od mp3 samo zbog onog treskanja,al meni je bilo puno gore neg kad koristim mp3. s njim mi se rijetko kad sesava stekanje,a ovo je bilo...
s tim da ni zvuk nije bog zna sta,PUUUUNO losiji neg cd.moguce da je to bilo i do mog mp3-a u autu koji je znjf marke,tacnije first,al trenutno sam zadovoljan do proljeca kad  budem ziku ubacivo...
uglavnom,iz onog sto sam ja probo,nebi se ja odlucio za kupovinu fm transmitera.
Sorry, tu sam sliku našao na netu.
taj kadett nije moj, ja imam neki stari radio kassetofon.

obično je frekvencija povezivanja fm transmitera i radija 107.5 MHz, gdje rijetko ima radio stanica.
Ja sam probao to i kvalitet zvuka je meni čak i bolji od FM radija, o kaseti da ne pričam. Sličan zvuk kao i ona "mp3-kaseta".
Da ne budem prost, ali to je goli kurac. Nit valja zvuk, nit imas nekih opcija, ma ne moze se mjeriti s najruznijim najobicnijim jeftinjak polovnim mp3jem iste cijene...
slazem se u potpunosti sa trizex-om... jos nisam gore u svom utisku naveo da ovdje,tj sa ovim transmiterom sto sam ja probo,a mislim da su svi isti,nije samo da moras saltati jednu po jednu pjesmu nego nemas ni naziva pjesme,samo redni br,ak se dobro sjecam...
a kvalitet zvuka,ko sto sam reko je sranje + cuckanje sa usb-om, bar 3X gore neg sa cd-om...
opet ponavljam,ovo je moje licno iskustvo sa jednom od tih spravica...
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13