Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: najnoviji clan
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
PozdraVW i dobro nam dosaoIcon_wink
dobro dosao... sve ok . ali PRVO stavi felge neke 17ke bling bling i ima da auto bude pravo dobar na cesti !
dobro dosao Wink fin passat
Nije los, volim karavane, medjutim trebao si ovu haubu cijelu ofarbatz, ovako mi i nije bas nesto. I da izbaci taj kisobran, djabe ciiganluk pravis, a ne moze ti pomoci.
pozdrav, lijepa vozilica!

daki Wrote:
I da izbaci taj kisobran, djabe ciiganluk pravis, a ne moze ti pomoci.

Hahahahahaha.Ti si meni car.Zamalo neupadoh sa stolice od smijeha.

Pozdrav i dobro nam dosao...
Dobrodosao, skini plave pozicije ostalo sve ok
Jest ovoa plava pozicija je skroz nepotrebna i meni jako ofirna :D

Uglavnom jako fin pasat, kao sto ostali kazu felgice pa ostalo Smile hev fan.

btw dobro dosao.

Quote:
skini plave pozicije ostalo sve ok

I da ti ne padne na pamet da stavljas kojekakve sijalice tipa one plave na brisace....uvijek povratim kad prodje takav "tuner" Icon_eekIcon_lol

DD welcome

DD i ostani aktivan. fina masinka samo je cuvaj i sto raja kaze kakve vece fele i ko zmaj
Pozdrav i dobro dosao!
dobro nam dosao
pozdrav i dobro dosao a ja bi sto se tice dorada zamijenio kao prvo rucicu mjenjaca a sto se tice alu look-a unutrasnjosti meni se licno nesvidja

Eldar Wrote:

dZaba Wrote:
pozdrav i dobro dosao a ja bi sto se tice dorada zamijenio kao prvo rucicu mjenjaca a sto se tice alu look-a unutrasnjosti meni se licno nesvidja

izvni ali ne bi menjao rucicu menjaca,jer je kozni,a volim kozu,a i doslo mi je u paketu sa koznim volanom,a sto se tice alu look nije lose,tek sam poceo,hteo sam prvo sve hrom ali smeta pri voznji zbog sunca pa onda je bolje alu

neznam dali si vidjeo rućicu od pasata 4-motion i ona ti je alu look

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13