Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Novi Lonac :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Tnx 2 Dottore za pelud lonac Icon_mrgreen Ev danas mi stize iz banja luke i odmah se bacina montiranje, eh sad ono najbitnije zvuk! Ja boze dragi imal ko da se nije okreno od pofalica do marin dvora Icon_mrgreen Bas raznosi svidja mi se reko bi cojk kakav turbak zahebani :D Sorry sto mi je bolid prljav al jbg takvo vrijeme Wink

Remuscic... heh, fino ispalo bas mi se svidja... koliko te doslo para?
Postavljanje 40KM, Lonac 130 polovan
star godinu dana Smile ja kupio nov prosle godine Smile sjeo mu je kao budali samar SmileSmileSmile znaci zadovoljan si ... to je najbitnije Wink
Eh sada cemo da to cujemo Smile
kako svira anaise??? :D bas ti je fino sjeo nema sta
Ma cucete me na cesti hehehe ma pravo dobro zvuci nema sta

Dottore Wrote:
star godinu dana Smile ja kupio nov prosle godine Smile sjeo mu je kao budali samar SmileSmileSmile znaci zadovoljan si ... to je najbitnije Wink

gdje da ja kupim nesto ovako za svoj bibi???

ajde budem to odradio ovo koji dan imam ispite ove sedmice pa kad ufatim vremena snimit cu Wink
aaaaaaaiiii sad si pravo zajeban decko na cesti

Al_Galone Wrote:

Dottore Wrote:

pa jebemu misa ja lonac prodajem ima mjesec, sto se ne javi, znas da je kod mene sve pici-piciIcon_mrgreen

imas u A3M-u ... 051 215 453 ... ima od no name do Supersprint ... garancija od 3 god pa na dalje Icon_cool

Al_Galone Wrote:

Dottore Wrote:

pa jebemu misa ja lonac prodajem ima mjesec, sto se ne javi, znas da je kod mene sve pici-piciIcon_mrgreen

imas u A3M-u ... 051 215 453 ... ima od no name do Supersprint ... garancija od 3 god pa na dalje Icon_cool

Pa dobro nisam mislio na tvoj,mozda sam zivio u zabludi da tvoj lonac ne odgovara meni,a mislim da nebi mogao stati na moje auto. Jer je kod mene fabricki lonac u nekom trougaonom obliku,posirok a pokratak Smile  .

Ma ti si meni sav pici pici Smile
Heh, loodo zvuci poput Corvette Icon_mrgreen
destroy the silence ! :D
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13