Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Hitler Maybach
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
mislim da je ovaj koncept zakasnio nekih 60-65 godina...
da je tad postojao mozda bi svijet bio malce drugaciji... Smile

original:

PS:

DesktoP:

I, sta velite?
pa hico je  bio velika licnost a nisam htjeo da bude bas sicusan spram ovolikog auta... onda gubi car...
Maca fale mu noge Wink
jeble vas noge, u kolima je cojk
:D
Koji ce mu djavo noge ??
Trebao si napisati na autu da je on u autu Icon_mrgreen
a ko vozi , heheh dobar masingerac
samo nastavi...arbeit mach frei
alenko brate Smile nemam rijeci ideja i realizacija beton..
jedino mi se ne djasvi ova puska li sta je vec..ne uklapa se..
a posto je sve u znaku Hitlera trebalo je ovo pisati na njemackom a ne na engleskom..
svaka cast..keep workin'
hehehe nacista jedan :D

knoxville Wrote:
a posto je sve u znaku Hitlera trebalo je ovo pisati na njemackom a ne na engleskom..
svaka cast..keep workin'

hebem te shashava! u prevodu pise: ako mozes ovo da procitas, UMRI! da ti objasnim.. to znaci ako znas citati na eng jeziku smatras se izdajicom jer njemci nece skontati sta pishe i nece mariti za text! tako je to bilo tamo davnih 1930-1940ih godina... Smile

ostalima hvala na komentarima... Smile

enesss Wrote:
hehehe nacista jedan :D

hehe, mere biti Smile

freekvw1983 Wrote:

knoxville Wrote:
svaka cast..keep workin'

hebem te shashava! u prevodu pise: ako mozes ovo da procitas, UMRI! da ti objasnim.. to znaci ako znas citati na eng jeziku smatras se izdajicom jer njemci nece skontati sta pishe i nece mariti za text! tako je to bilo tamo davnih 1930-1940ih godina... Smile

ostalima hvala na komentarima... Smile

jaoo jaoo jaooo istetovirat cu tvoje ime na nozi Icon_mrgreen

fucking genial...

svaka cast Wink

4. Vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj ili rasnoj osnovi je strogo zabranjeno. Za ovaj prekršaj slijedi samo jedno upozorenje. Ukoliko bude trebalo drugo upozorenje - to će biti ban sa foruma.

freekvw1983 Wrote:
Sieg Heil!

Zip File Icon_mrgreenIcon_mrgreen

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13