Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: upomoooooooc
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Treba mi neka pomoc savjet ili nesto slicno o kupovini manjeg auta do 8000 KM, i sta mislite o seat ibizi, tacnije 97 god, ima dosta opreme motor je 1.4, a cjena je 7.800 i moze se spustiti nekih par stojaIcon_question
Kod mene ti IGY rodjak ima tu ibicu sa tim motorom, mogu ti reci da je predobra, udobna, jak motor a netrosi nesto puno.
hvala vama dvojici za komentare, a i vidim ostali se bacili da pomognu svaka cast

kurbla2005 Wrote:
korsa ti nije losa opcija samo nemoj 1,0 ti trocilindrasi su uzasni

ne bi svakako 1.0 zamisli prelaza za GTI-a na trocilindrasaIcon_eek

Ma Igy ono sto si prvo zapiko to kupi, tako se jednino neces zahebat, ipak ti ja tipujem na Ibizu, neku 1.4 ili nesta jace, ipak si ti bio GTI vozac
ne znam igy sta da ti kazem ibiza kao auto je extra. sto ti je buraz vec rekao za rodjakovu 1.4 ide ko zmaj. samo gledaj da ti je mjenjac uredu jer kazu da im je to boljka posebno na tim manjim masinama. sto se tice dijelova slicna ti je cijena kao za i golf III i polo, a i popratnu sminku za auto je lakse naci pocev od alu felgi, pragova, branika rasvjete i slicno.

trebo si sa mirzom cehaicem vidjeti jer je on imao istu.

eto nadam se da sam ti barem malo pomogao
preijatelj prodaje Corsa B 2000 godiste  1.4 16v 90KS BRC plin fabricki ...
ali ja mislim da je 8500KM
prodse mi se dvije ibize dok sam se ja skontao, jedna ode za 7500, a drguga 1.8 cupra ode za 8800 KM, 99 god ful oprema + registracija

PoloG40 Wrote:
savjet jedan mali..bjezi od talijana...jeb fiata..jednom kad se pocne kvarit nikad mu kraja..uzmi bolje ibizu..dobar je auto..ja vozi onu staru ibizu `90god..sa 1.5 motorom 100ks..auto otkida..a ova 1.4 mora ic..a i ljudi koji su je vozili kazu ti..bolja je ibiza..a da se auto malo sredit da ljepše izgleda..za male novce

jel to iz iskustva momcino opet???Icon_mrgreen
Vidim po tvom avataru da si se navozao dosta auta pa znas o svakom po nesto...hahah

Cak zna gdje su mu slabe tacke na sajbi Icon_mrgreen
hahahahaha

Eko Wrote:
igy stvarno ne znam sta da kazem .... mozda ti je i najbolji izbor ta ibiza ... ta je cijena najgora za kupovine... ni dole ni gore ... mozda jos fiat brava ili bravo :-D , sta mislis o tome ?
Ili ako moze saxo vts za te pare ... tesko mislim ...
uglavnom sretno i obavijesti nas sta bude .. Poz

moze VTS ali onaj 1.4 8v koji je jakoo slab

Ma samo citrus 1.6 16v VTS Wink Laganih 120 konjica...
Igy druže, ako možeš skupi još dvije hiljada i za 10000 KM možeš naći Ibizu TDI 2000 godina. To je ona Facelifting a TDI leti, još pogotovo ako je 81 kw ...
moze ovo na LOCK, hvala svima na pomoci, kupljena je ibiza 99 god, 7500 tek reg na moje ime, ful oprema ali o tome vise dok uslikam pa ce biti u garazi
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13