Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ja bajramov'o :D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Eto nema vise... Slijedeci put ce biti opran Icon_lol
Neka ti je sa srecom, i neka ti je dragi bog na pomoci, jer djelova za to auto nema ni u kinder jajetu.
Ima dijelova...Samo treba naci Wink
Svega ima na stanju al' u Engleskoj Icon_mrgreen
Puno srece Dino cuvaj ga, extra je
Hvala svima Wink
Ko kaze da ce se pokvarit, Roba udari svog i nikad ga ne napravi.

nino46 Wrote:
haha vidim da ste ne informisani NEMOJ SE SIKIRAT NISTA ZA DJELOVE JA SAM MJENJO NESTO NA SVOM SVE IMA U SUMANA odnosno MOTOREX ako nema odma dodje ti za dan ili dva

To legendo! Vidis do Motorex-a mogu pljunuti kako je blizu a nikada nisam isao da vidim ima li ista od dijelova...

ouuu sminka teska...nek je sa srecom da ne ogrebes ni jednu
ma super izgleda...neces ih valjda ogrebati jer predpostavljam da znam koje su to felge i o cemu se radi...al pamet u glavu cuvaj ih,neces valjda bit peh ko ja za muziku;-)

Fiesta_Boy Wrote:
ma super izgleda...neces ih valjda ogrebati jer predpostavljam da znam koje su to felge i o cemu se radi...al pamet u glavu cuvaj ih,neces valjda bit peh ko ja za muziku;-)

Suti jezik pregriz'o! Icon_mrgreen Al' 17ka je Tito! Icon_lol

ma predobro mu stoje ...ali kad bi ga koji cenat spustio...HARDCORE  ANAL...hahahahah
vidim da je ovo ozbiljna veza Icon_mrgreen haj na MSN pa asikujte...dosta OFF-a
hahahahah samco legendo dede mi...ccc
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13