Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ideje?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Djabe nema ni kod stare babe.
dva litra vode stelex i carobna krpa, oooups pa ni to nije djaba Smile
hehehehe ma nema se para za unutrasnjost!Samo mp3 cd i dosta eventualno kakva sjedista hebo ostalo
Jarane imamo mi ideja i volimo i enterijer srediti ali nema nista dzaba.
Pod prvo, skidaj kuglu i stavi neku mocniju.
Ako neces da ti se deru sjedista stavi presvlake, imas kod autopijace prodavnicu rade presvlake po mjeri tako da im mozes reci da ti stave sve na presvlake ( od oznaka ) sto hoces.
ja bi u puntu definitivno radio te presvlake neke mocne i sto kaze moja jaran mjenjac da ti ne bude ko kod juge i mozda volan al je jebeno sto nes imat onda zracni jastuk
Sve uradis u kozi i to bude ono bas sexy...
kako nema tema, eno ja raspisao temu o farbanju sata, a u unutrasnjosti sve sto je bilo sijalica ja sam zamijenio diodama i neonkama, ali sve u stilu da ne sljasti i nebije u oci
lako je tebi kad si elektricar sam svoj majstor al neka te imako koga da nam radi
samo presvlake sminkerske nabaciti,papucice,rucicu za mjenjac i volan..
Samo nemoj papucice, na puntu su ekstra.
eh ovako,po meni sta se da uraditi "unutra"
-DIY farbanje komandne(ali samo kvalietnim bojama,i zna se postupak za to)
-DIY aluminijski tepih "za pod noge",hahaha
-mozda neonkice ispod nogu ali da se pale samo kada se vrata otvore
-DVD naravnoooo
-presvlake----samo autotex pazaric
-papucice
-rucica mjenjaca i rucne
-promjenja "cajgera"(ne znam jel se tako kaze) i osvjetljenja

Eh to je za unutrasnjost za sta ja znam da se radi ali ima jos isgurno.,..ne valja sve ali moze se fino uraditi...samo treba na kombinaciju boja paziti...ali ne znam zasto to tebe zanima kada su na puntu zatamnjena staklaIcon_razz
Znam sta mislis, mocno to izgleda ali neznam gdje bi mogao naci, pogledaj u OBI-u
otidzo kod limara neka ti iskucka hehehe, ilil skini sa stepenica iz tramvaja hehehehehe
bilo je u famosu...ali ne znam ima li sada...obavezno debljina1.5cm....rebrasti alu
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13