Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: POMOC
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hmm treba mi neki majstor iz Sarajeva koji moze da mi reparira felge(samo po koja ogrebotina,nista ozbiljno)...i da mi ofarba iste u 2 boje...Ali da mi to uradi kako treba...Pa eto ko zna nekoga neka kaze...
HVALAIcon_wink
Ptaj Borisa pa otidzi sa njim do Sikime pricao mi je da je dobar Icon_mrgreen
ja sam dobio broj lika koji se bavi lakiranje felgi bojom u prahu ne znam sad kako se to pise na Engleskom, ali bit je da je felga na jednom potencijalu a farba na drugom nakon cega dodje do privlacenja i poslije se ta farba pece i sve izgleda ko fabricko ako te to interesuje javni mi da ti dam broj.
INTERESUJE...javi mi na PM broj lika i cijenu...tnx

emirEX_sa Wrote:
ja sam dobio broj lika koji se bavi lakiranje felgi bojom u prahu ne znam sad kako se to pise na Engleskom, ali bit je da je felga na jednom potencijalu a farba na drugom nakon cega dodje do privlacenja i poslije se ta farba pece i sve izgleda ko fabricko ako te to interesuje javni mi da ti dam broj.

To Amerikanci i Englezi zovu Powder-Coating...Icon_wink

imate li kakvu sliku felgi radjenih tom metodom
?'
ne razlikuej se nimalo od tehniek gdj eti ciko lakirer sprica zivom bojom u tekucem stanju pa pece....
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13