Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ferrari za  $12,000
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Well, Ferrari couldn’t have found a better time to announce this limited edition segway, with Kimi Raikonnen becoming F1 World Champion on Sunday. The segway is painted in red and features a “Genuine Leather” handlebar, Cavallino Rampante shield and also it has a Ferrari authenticity hologram. This toy probably won’t get you all the hot chicks a real Ferrari gets, but at least it gives you the chance to say “Yeah, I just got home in my Ferrari”. Is this worth paying $12,000?

jbg nema slike, pa ne vidim sta je...

Faya_M5 Wrote:
jbg nema slike, pa ne vidim sta je...

Icon_confused , bas tako Icon_exclaim

...  Smile

imal ovo kod nas
ovo je dobro samo ako ne znas sta da radis sa novcima ??

enesss Wrote:
ovo je dobro samo ako ne znas sta da radis sa novcima ??

vala ni tad ga ne bih uzeo Icon_mrgreen

Ja sam vidjao raje po USA da pici na tim sranjima. Postare, dostavljace, poslovne ljude u odjelima, policajce... Valjda je tamo jeftinije :D
Ja na ovo ne bih stao kad bi mi placali po min.  Smile
prdež :D
Neshto slichno onome shto su djeca dobijala na Hugi Icon_biggrin
Ja sam vidio par ovakvih po sarajevu, neka cura se voza po Vilsonovom :D

Sve i kad bi imao para, bilo bi mi previshe ofirno stati na ovo :D
Na struju ide, pune se baterije sa gradske mreze. Samo je fazon u upravljanju. Da ides naprijed samo se nagnes naprijed, da skrenes desno samo se nagnes desno (na starijim modelima to nije bilo nego se manuelno skretalo). Ima neke sklopove i ziroskope koji ga odrzavaju uspravnim i balansiranim.
meni je ovo super majke mi.svaku guzvu u gradu izbjegnes
Segaway, dobra stvar. Imao sam ga priliku provozati na sajmu u Frankfurtu, cool stvarka. Nije cak ovo ni sporo, mislim po slobodnoj procjeni da moze ici nekih 30-ak km/h. Dobra zezancija, samo 5000 dolara kosta, sto nije malo. No cool je za voznju skroz, rado bi imao jednoga... Smile
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13