Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Prodaje se... samo za Samira RX8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
MAZDA RX 8 Benzin
KM 55.000

Godina:   2007
Snaga:   141 kw
Boja:   met.crvena
Kilometraža:   6.400 km

Cijena registrovanog vozila do 04/08,F U L L OPREMA..Ručni mjenjač..Moguća zamjena za manje terensko vozilo dizel, automatik...

BOSNA SPED d.o.o Zenica

CARINSKO SPEDITERSKE USLUGE

TELEFON: 032-441-900; 032-441-901

MOBITEL: 061-133-050; 061-597-000

Fax: 032-402-500

e-mail:
info@bosnasped.ba
da je para sad bi nju Samir uzeo...hehe Smile
Hajmo se sad svi utaliti po marku da covjeku kupimo auto Icon_mrgreen
evo prve: 1KM
ja dajem 10 km Icon_razz
ja 25 KM

Sporting Wrote:
Hajmo se sad svi utaliti po marku da covjeku kupimo auto Icon_mrgreen

nazalost forum nema 55000 aktivnih clanova ...
da ima bogdom...

Daj ne postavljajte vise ove teme, umrijet cu Icon_mrgreen , a jos ova bas po mojoj mjeri, moja omiljena boja, najjaca varijanta i motora i opreme...kupit je za 55, i u nju uloziti jos 45...i bio bih zadovoljan Icon_mrgreen
to da zaokruzis na 100 000????? Wink
Ej sad Samire... pretjera ga i ti vala Icon_mrgreen
Tacno....na 100 000 da zaokruzimo...recimo u ovu je ulozeno negdje oko 25k dolara Icon_mrgreen

http://www.rx8club.com/showthread.php?t=...ght=petter
Brrr, tvojoj masti nema kraja Smile
pa sta bi onda trebala imat kad bi se ulozilo skoro duplo vise nego u ovu (ona sa samirovog linka)??? ona bi onda BAR trebala bukvalno da leti...
Ima tih tema dosta na tom forumu, jos oni tamo u Americi imaju i pare i dijelove i ljude sposobne da im to sve ugrade...uglavnom ugradnja turba i jos nekih sitnica povecava snagu motora sa 186 KS (ovo je slabija stock verzija motora, jaca verzija ima 231 KS) na minimalno 260+ KS, sto ovisi od toga koji je turbo ugradjen...a da ovo nisu suplje price...evo i slika...

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13