Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ford Focus
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Treba mi par informacija za Ford Focus 2001. npr. koji motor se dobro pokazao, benz ili dizel,uobicajeni kvarovi itd.
Dobri su i jedna i drugi, samo ja bi prije uzeo dizela posto dizeli su besmrtni i kod njih se nema sta pokvarit.... jedino ako si baksuz i kupis izjebano auto pa se na tebi slomi da sve moras ti mjenjat. Al u sustini ako je auto po PS-u onda jedini trosak koji bi mogo imat je nafta i uobicajni servisi.

HuKa Wrote:
Dobri su i jedna i drugi, samo ja bi prije uzeo dizela posto dizeli su besmrtni i kod njih se nema sta pokvarit.... jedino ako si baksuz i kupis izjebano auto pa se na tebi slomi da sve moras ti mjenjat. Al u sustini ako je auto po PS-u onda jedini trosak koji bi mogo imat je nafta i uobicajni servisi.

Moze on biti po PS-u koliko hoce.EDC pumpe im rikavaju redom.Izgleda da im se nesvidja nase gorivo nikako.

ne znam kod mene u servisu za godinu dana jos nijedan nije doso s tim problemom... al moze bit...al ja jos nisam se sreo s tim

HuKa Wrote:
ne znam kod mene u servisu za godinu dana jos nijedan nije doso s tim problemom... al moze bit...al ja jos nisam se sreo s tim

Zato se promjenilo pani i diskova Smile filtera za ulje Icon_lol

Ma jaran se nafuro da uzme focusa 2001. a lik koji mu treba dovuci auto uvjerava ga da moze nac dobrog sa dosta opreme koji ce ga na cesti izac oko 10 000, a to mi je nesto prejeftino...
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13