25-10-2007, 04:27 PM
25-10-2007, 04:32 PM
Dobri su i jedna i drugi, samo ja bi prije uzeo dizela posto dizeli su besmrtni i kod njih se nema sta pokvarit.... jedino ako si baksuz i kupis izjebano auto pa se na tebi slomi da sve moras ti mjenjat. Al u sustini ako je auto po PS-u onda jedini trosak koji bi mogo imat je nafta i uobicajni servisi.
26-10-2007, 08:05 PM
HuKa Wrote:
Dobri su i jedna i drugi, samo ja bi prije uzeo dizela posto dizeli su besmrtni i kod njih se nema sta pokvarit.... jedino ako si baksuz i kupis izjebano auto pa se na tebi slomi da sve moras ti mjenjat. Al u sustini ako je auto po PS-u onda jedini trosak koji bi mogo imat je nafta i uobicajni servisi.
Moze on biti po PS-u koliko hoce.EDC pumpe im rikavaju redom.Izgleda da im se nesvidja nase gorivo nikako.
26-10-2007, 10:43 PM
ne znam kod mene u servisu za godinu dana jos nijedan nije doso s tim problemom... al moze bit...al ja jos nisam se sreo s tim
27-10-2007, 08:35 AM
HuKa Wrote:
ne znam kod mene u servisu za godinu dana jos nijedan nije doso s tim problemom... al moze bit...al ja jos nisam se sreo s tim
Zato se promjenilo pani i diskova
filtera za ulje ![]()
27-10-2007, 03:56 PM
Ma jaran se nafuro da uzme focusa 2001. a lik koji mu treba dovuci auto uvjerava ga da moze nac dobrog sa dosta opreme koji ce ga na cesti izac oko 10 000, a to mi je nesto prejeftino...