Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: * Zatamljivanje stakla*
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav, evo ako nekoga zanima, kako se to radi u LLumaru Smile kako sve izgleda i dali se isplati, evo par fotki.
I da i vise nego da se isplati...

Kako je moje auto staro, prastaro, momci u llumaru su mi napomenuli da oni ne rade tako stara kola, ali ako sam voljan da sam rastavim sve i sastavim, nije problem. I tako su mi dali sav potreban materijal, par savjeta, jednu garazicu, i ja sam se bacio na posao Smile

Ono sto me najvise odusevilo, jeste da su mi zadnju sajbu, zatamnili iz jednog dijela. I da su rekli da dugo nisu morali vecu povrsinu da rade Smile cak je veca od a6, barem kazu tako..

U pauzi smo se vozali na ovom hebetu Smile
Jesam, uvjek sam ja sa njima Smile, ali bio sam bas i tada kad je dovezao crnjaka Smile
Pa sto pjehe bemu, barem se nisi pjehe morao vratit.
Zao mi samo sto nisam dugo bio sa njima. A svaki put mi je bilo extra. Bas su mi svi raja za 5+
Hehehe mislis neide :D 54 KS

Smile
Nema dalje, u drugom pokusaju je bilo tacno 180km/h, ali nisam smjeo slikaaat, i bilo je dole malo nize nisica, naravno nizbrdo :D
HeheheheehSmile
Ma ja sam se davno pomirio da od brzine nista nema, nit me je privlacila nekad posebno, vjerovatno da sam imao neko drugo jace auto, drugacije bi pisao, ali sta je tu je Smile\\\

A iskreno bilo me strah gledat kroz mobitel u takvim uslovima, jer cesta ide kroz desna duga krivina, brzina 140, i izlazis u drugu ljevu, brzina ista, i onda malo cvile gume, i onda poslije na veliki pravac, prema 90% radaru. Ali halalio sam bio unaprjed Smile
400 KM
350 Folije i 50 skidanje.
Svaka im cast kada su uspjeli odraditri ovu zadnju sajbu
Da pogotovo kako je to skoro nemoguce izvesti na ovom autu, zbog tzv jajastog oblika
Mislio sam 50 KM skidanje starih folija.
Pa zavisi. Momci imaju opremu, i znaju, njima i nije neki problem.
Od 10 ujutro do 6 popodne.
I kada dobijes vazeci atest, da mozes preko grane, a i da te nasi papci nemogu peglat.
Jesam, i one su na onoj fotki tamo u predstavljanju, gdje ima slika auta. Ja sam ih sam sebi postavljao. Bile su dobre dok nisam postavio Llumar Smile
A bilo je u roku od mjesec dana.
Faazon nije skidanje, nego oni ciste stakla da budu potpuno spremna za nove folije, jer ostane ljepilo od stare.
A nekada zna biti problem skinut, jer pukne folije, ako je sa pijace pogotovo, i ako je duze vremena na kolima bila.

Doduse dok sam ljepio folije nikad nisam imao nekih problema.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13