Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kultura, bonton...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Extraaaaaaaaaaaaa!
eh lako je njima kad imaju koji hoce dio nac...a kod nas je vec problem...
zzasto je problem? sta to tebi treba pa ne mozes nac?

C_A_T_T_O Wrote:

Trebaju mu kola za pocetak Icon_mrgreen

Sigurno najljepsi espash koji sam do sada vidjeo... sta drugo reci nego EXTRA!
bas je kultura
perfektan !
sta da ti kazem
vidjah davno ovog golfa negdje... fantazija je...
a djelimicno bih se slozio s "Faya_M5" oko nabavke djelova... vecinu se moze kupit, ali za pojedine je jebeno tesko doci bez obzira koliko para imao... moras traziti nove "prijatelje" i iste moliti da ti kupe dio, donesu, ponesu, procedura... najlakse je otjerati auto u neku tunersku radionicu i reci hocu tako, dodjes platis i cao....
nista nije teze ni pravim tunerima,,, svaki dio na zapadu dobijes s par klikova,, kad spomenes BOSNU vecina ozbiljnih firmi okrece glavu, oglusi se na mail ili slicno... znam jer imam dosta iskustva s tim stvarima...

BiH je jos smece od zemlje i nazalost tako je kako jeste... za jebeni dio moram prvo uplatiti pare, platiti troskove slanja, kojekakve provizije, nazvati njih i reci kojekakve zajebancije, troskova na sve strane, kad dodje trci na carinu plati to da ne zakasnis,,, ceremonija cijela, na kraju kad dobijes sto si trazio zgadi ti se i nije ti cejf staviti to nesta na auto...

od sada samo pravim narudzbu kojz ce mi dovuci s kombiom i miran Smile gluposti poput, ovaj mjesec prednji spojler, treci mjesec 2 manja djela je besmisleno i neisplativo...

toliko...

uglavnom dobar golf :D koji je Show Car od Mac Audio firme
Mora biti neko u inostranstvu da bi kupili nešto od te opreme. Mnogo jeftinije dodje kad naruči neko iz Belgije ili Njemačke i onda pošalje po autobusu nego da mi naručimo iz BiH. Ako nekome treba ja imam prijatelja koji vozi za Njemačku ( okolina Frankfurta ) pa ako treba nešto prevući nije problem ( naravno uz odredjenu sumu novca ( nije skupIcon_lol))..
P.S. ja vozim Golfa pa opet ništa nema kupiti kod nas ( mislim na tuning )

Faya_M5 Wrote:

daki Wrote:

C_A_T_T_O Wrote:

Trebaju mu kola za pocetak Icon_mrgreen

eh upravo to, ustvari prvo vozacki (u jan), pa onda auto, pa onda cemo o dijelovima...

a C_A_T_T_O, ma ja to samo pricam o iskustvima drugih ljudi, a eto ti i ocit primjer Icemana, sam kaze da je neke dijelove jedva naso za BMW-a...

Koliko znam od prvog ovog, je polaganje godinu dana onaj sistem.

@tibor
Ja vozio svoju skodu na servis prije 5 dana, ljudi imaju katalog iz kojeg se sve moze poruciti za odredjene novce, marka je "Milotec" i sve je dostupno. A znaci od sarafa za felge do kompletnog body kit-a i unutrasnjosti. Recimo sta sam vidio zanimljivo, komplet rucica mjenjaca i kuciste se izvadi, a uzme se od TT-a onda instrument tabla ao od Passata 2002.. itd, znaci ima za sve skode od Felicije pa nadalje do ovog Roomstera.

Extraaa kecIcon_cool
daje brate kesa samo sta bi lola sebi porucio
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13