Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: crtez - opel gt
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ko sto sam i napiso u jednoj temi evo i moj buraz, inace 2 god mladji od mene je nest nacrto. tacnije, opela GT...
sami presudite kakav je. doduse uvijek moze bolje, al meni je extra. mozda zato sto je jedino sto znam nacrtat, cica glisa Icon_mrgreen

PS ovo je slikano mobitelom, pa je malo losiji kvalitet, jbg...
ma odlicno!! Icon_wink
fino uradjeno, malo je samo sjebo naprijed geometriju (uporedi usisnik lijevi i desni), a trud...tu se nema sta rec, svaka cast...
a to je tako bila slika u novinama, tj stajalo je ko na ovoj drugoj slici,ukoso... zato i bolje izgleda na 2, a na ovoj prvoj sam ja ispravio dok sam slikavo pa i nije nest...
ma dobro je, nisam ja nista reko, kazem samo da je tu mala greska...a ako je ovako stajalo onda je ok...nek radi jos, i ja cu, pa cemo postavljat
Fini bibachi, salji ovo opelovim glavonjama, pa ako udje u serijalu poklanjaj bibache hehe :D
extra odradjeno.Svaka cast
dobro ti crta buraz
u pripremi je slika nove ford fieste koja ce tek izaci... malo mi lici na seat leona. u ostalom, vidjecete...
pozz
samo polako
:D
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13