Interesuje me da li ste se spremili za zime, gume, lanci i sl.
Da li ste promijenili gume samo na pogonske kotace ili na sva cetiri?
Ja jucer uzeo dvije zimske Good Year Ultra Grip 175KM komad, a izgubio sam jedno 5h trezeci gdje da ih zamjenim...
nisam još ali danas sutra stavljam čelične sa zimskim gumama...
yes sir...
Celicne felge i sava S3
Kod mene jos 17" nemam vremena...
Nisam Jos :mrgreen:al sam opet juce izvukao sajlom komsiju koji se zaglavio u snijegu (uzbrdo)

4x4 rullz
daki Wrote:Kod mene jos 17" nemam vremena...
Nemas vremena!?

Ili...? sala
Sava S3 sam i ja postavio, jbg najpovoljnije su!
ja sam bas sinoc krenuo na kafu,snijeg je toliko napadao da sam po cesti setao sa ljetnim gumama,i dok sam kuci dosao,u garazu fino toplo,i bas stavio zimske.......nema sta ,sto je sigurno sigurno je ..........optika nije jer su celicne i njegove ratkape :D:D al nema veze

juce presao na zimsku obucu na sva 4. sava s3 ma i ne treba bolje za moje auto. sad sto se tice lanaca nisam ih jos uzeo jer nemam potrebe ako zatreba blizu je prodavnica uzet ce se
naprijed su mi ljetne a nazad zimski i zasad ce tako i ostati.
ma nisam jos!! nema snijega...

1dec je zakon u swe....imas dve ti guma one sa ekserima i one bez...ja sam uvjek imo one sa ekserima...

ja za koji dan stavljam sava S3 na pogonske kotace, sasvim dovoljno da se prezimi i ova zima posao-kuca-kafan to je to ne treba mi MARKA kad bilo koja zimska je najbolja od bilo koje ljetne ...
Stavio dan prije snijega, GY Ultra Grip 7, sve cetiri...
i ja juce metnuh 4kom neke fulda...taman kad je snijeg poceo padati meni spustili auto sa dizalice

216 cini mi se komad
Danas stavio sve cetiri zimske gume.